Új rendezvényterem a Gastland M0 konferenciaközpontban

A Gastland M0 Hotel és Konferenciaközpont, Budapest közvetlen közelében, az M0 autóút 19. km, Szigetszentmiklós/Csepel lehajtónál található. A hotel, étterem és rendezvényközpont komplexum a Dél Budapesti és Pest megyei régió legnagyobb és legjobban felszerelt rendezvényhelyszíne. Valódi felüdülést jelenthet az idelátogatóknak, hiszen csodásan ápolt, zöldövezeti környezetben épült. Népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint az itt megtartott évi több száz konferencia, meeting és egyéb céges rendezvény.

A rendezvényhelyszín most egy új, 200 férőhelyes rendezvényteremmel bővíti kínálatát, mely tovább növeli az itt megrendezhető események számát. Az új helyiség, méretőből adódóan alkalmas lesz nagyobb létszámú konferenciák, előadások, tréningek, sajtótájékoztatók, esküvők, bankettek és tulajdonképpen bármilyen rendezvény számára. A most átadásra kerülő terem, ideális lesz a különböző összetett, több szekció termet igénylő rendezvények lebonyolítására is.

Az újonnan megnyíló rendezvényteremről további részleteket alább olvashatnak:

 Új rendezvényterem a Gastland M0 Konferenciaközpont kínálatában

A Gastland M0 szálloda és konferenciaközpontról további információk a helyszinonline.hu oldalon >>>


Cikkajánló
- Krúzolj a Krúzerből indulva
- Új extrém szórakoztatóközpont várja a sport szerelmeseit Budapesten
- Elkészül a Párisi Udvar Hotel Budapest az év végére
- Megújul a bajnai Sándor-Metternich-kastély
- Átadták a felújított margitszigeti Casinót

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing