Új könyvkiadó bemutatkozása a New York Kávéházban

Október 18-án este, a New York kávéházban, az újonnan létrejött Tarandus Kiadó bemutatkozásán Szőcs Géza, kultúráért felelős szakállamtitkár mondott köszöntőt. Ahogyan az esten elhangzott, a győri székhelyű könyvkiadót Réti Attila üzletember hozta létre. A könyvműhely első tizenkét kötete – amelyek között klasszikus szerzők világ- és magyar irodalmi alkotásai (pl. Kosztolányi Dezső), kortárs magyar próza, mese és ezoterikus mű egyaránt akad – már kapható a könyvesboltokban.

A szakállamtitkár, a színészi előadásokkal és pantomimmel is színesített könyvbemutató esten elmondta: „már Jókai is többször szorult rá mecénásai gyors segítségére. Éppen ezért öröm, hogy a magyar kulturális életben, amely forráshiánnyal küzd, és amelynek támogatásában az állam is egyre kisebb szerepet tud vállalni, megjelent egy professzionális üzletember, aki az állami mecenatúrától függetlenül képes működtetni kulturális vállalkozását.” A kiadó, aki nevét egy csillagképről kapta, az ezoterikus irodalom népszerűsítésében is nagy szerepet kíván vállalni.


Cikkajánló
- A Balaton közepén zárult le a 2018/2019-es év gasztropiknik sorozata
- Mit tehetünk a pollenallergia ellen?
- Újjászületett a margitszigeti Platán Étterem
- Villányi Aranykóstoló 2019
- Coworking Camp Csopak

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing