Új helyszínen rendezik a Sambosi-Törley Jazzfesztivált

Koncertekkel, kiállítással, rengeteg koccintanivalóval és új helyszínnel várja a kellemes ízek és dallamok kedvelőit kedden és szerdán a Sambosi-Törley Jazzfesztivál.

"A tizennegyedik alkalommal megrendezett fesztivál idén a budafoki Törley Pezsgőpincészet gyönyörű udvarán várja az érdeklődőket" - mondta el az MTI-nek Bosnyák Ilona, a rendezvény szervezője. Hozzátette: a dzsesszfesztivál a parkolási nehézségek miatt költözött el az elmúlt évek koncertjeinek otthont adó pesti vármegyeháza díszudvaráról.

A vendégeket pezsgős koccintás várja minden nap a koncertek előtt.

A rendezvény első napján a Tony Lakatos Quintetté lesz a főszerep. Az este nyolc órától kezdődő koncerten Tony Lakatos szaxofonon, Axel Schlosser trombitán, Michael Flügel zongorán, Thomas Heidepriem bőgőn játszik, a dobok mögött pedig Jean-Paul Hochstatter ül.

Szerdán először a Sárik Péter Trió lép színpadra este nyolc órától. Utána a fesztivál záró koncertjét a Kozma Orsi Quartet adja. A fesztivál kísérőrendezvényeként mindkét nap délután négy órától Bátki László festőművész képeit nézhetik meg az érdeklődők.

"Nagyjából kétszáz emberre számítunk esténként" - mondta Bosnyák Ilona, hozzátéve, hogy a koncerteket rossz idő esetén is megtartják, mert a helyszín teljesen fedett.

 

Forrás: -MTI-

 


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing