Új gyógszálloda nyílik Hévizen 2011 augusztusában

Hévíz belvárosában új, négycsillag superior kategóriájú gyógyszálloda nyílik augusztusban. A Hunguest Hotel Mirage névre keresztelt szálloda 90, elegánsan berendezett szobával, étteremmel, konferenciateremmel, fedett parkolóval és több száz négyzetméteres gyógyászati centrummal várja majd vendégeit.

A hotel szoros együttműködést fog ápolni a szomszédos Szent András Kórházzal, a mozgásszervi megbetegedéseket kezelő részleg szolgáltatási a kórház kezeléseivel is kombinálhatóak lesznek. A vendégek kényelme érdekében a hotelből közvetlenül, fűtött folyosón lehet majd átsétálni a kórházba. A szálloda által nyújtott kúracsomagok a holisztikus szemléletet szem előtt tartva, tartalmaznak majd életmód tanácsadást, speciális, személyre szabott étrendet és egyéb kiegészítő alternatív kezeléseket (pl. színterápia) is. A négyszintes hotel, motívum- és színvilágában a 4 fő elemet jeleníti meg, így nyújtva harmóniát testnek és léleknek. A Hotel Mirage augusztus 15-től várja első vendégeit.

 

További információk a Hotel Mirage weboldalán >>>


Cikkajánló
- Krúzolj a Krúzerből indulva
- Új extrém szórakoztatóközpont várja a sport szerelmeseit Budapesten
- Elkészül a Párisi Udvar Hotel Budapest az év végére
- Megújul a bajnai Sándor-Metternich-kastély
- Átadták a felújított margitszigeti Casinót

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing