Új fogadóépület a zalakarosi Gránit Gyógyfürdőben

Közel három milliárdos fejlesztés után adták át a zalakarosi Gránit Gyógyfürdő új, gyógy- és wellness szolgáltatásokkal bővített fogadóépületét és az átalakított fedett fürdőt. Ezen újítások mellett egy gyalogos átjáró megépítésére is sor került a gyógyfürdő és a közeli Freya Hotel között.

Az átadási ünnepségen Bánki Erik, az Országgyűlés Sport- és Turizmus Bizottságának elnöke arról beszélt az elmúlt évtizedben több milliárd forint értékű beruházások folytak Zalakaroson, melyek azonban majd többszörösen megtérülnek. Manninger Jenő, a NYDRFT és a Zala Megyei Közgyűlés elnöke szerint a gyógyfürdőre fordított beruházások legnagyobb haszna, hogy a helyi és környező települések lakói számára is munkalehetőségeket teremt. Azt is hozzátette, hogy mostantól a projekt elsősorban már nem új létesítmények építésére, hanem a szolgáltatási paletta szélesítésére és fejlesztésére fog fókuszálni. Novák Ferenc, Zalakaros polgármestere kiemelte, hogy az 1965 szeptemberében átadott fürdőt, az azóta eltelt csaknem fél évszázadban több mint 20 millió látogató kereste fel. Ennek is köszönhető, hogy a fürdőváros évek óta a legnépszerűbb magyar turisztikai célpontok egyike.

 

További részleteket olvashat a Zalakarosi Fürdő weboldalán >>>


Cikkajánló
- Tavaszi testi-lelki megtisztulás a természet erejével
- Mártózz, szaunázz, lazíts és mozogj az egészségedért!
- Jótékonysági Mikulás Futás Miskolctapolcán
- Tedd magad hűvösre!
- Lustálkodd magad egészségesre!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing