Új extrém szórakoztatóközpont várja a sport szerelmeseit Budapesten

Új extrém szórakoztatópark biztosít különleges és adrenalindús mozgásformát a sportolni vágyóknak. A budapesti csarnok az első olyan létesítmény, amelyet Németország területén kívül fejlesztett a Superfly Air Sports. A terem 2018. július 14-én, szombaton nyitott meg és több mint 2000 négyzetméteren várja a beltéri sportolás szerelmeseit. Az eszközöket, trambulinokat akár már 3 éves kortól használhatják a gyerekek.

A Superfly Air Sports a világ legnagyobb beltéri trambulin park fejlesztője és üzemeltetője, anyacégével, a Circus Trix-szel közösen mintegy 300 extrém szórakoztatóparkot üzemeltetnek világszerte. A cég 2019 végéig körülbelül 20 további park megnyitását tervezi Németország területén.

A koncepciót Németországban amerikai innováció alapján, három ambiciózus és tapasztalt ember valósította meg: Christian Tropp, a Beltéri Játszóterek Szövetségének volt ügyvezetője és különböző beltéri játszóterek üzemeltetője, Thomas Madej szabadidőipari szakértő és Tim Johannknecht, aki az üzemi folyamatok és a struktúra felelőse.

Superfly Air Sport Budapest. HOL Magazin 2018. 

Superfly Air Sports úttörő szerepet tölt be a beltéri sport területén. „A Superfly Air Sports-ban időjárástól függetlenül biztosítjuk a mozgás szabadságát vendégeinknek. Bízunk benne, hogy ez a sportlehetőség versenyre kell a mobiltelefonokkal és egyre több fiatal szakad ki a virtuális térből, hogy a barátaival együtt szórakozzon nálunk.” - mondja Borsos Péter, a budapesti csarnok ügyvezető igazgatója.

Az üzemeltetők napi 500 – 1000 látogatóra számítanak, az attrakciók nagy részét kezdők is használhatják, hétvégén pedig különleges programok – mint a Péntek Esti Járat és a Kölyökjárat – színesítik a kínálatot.

Superfly Air Sport Budapest. HOL Magazin 2018. 

Bővebb információt a pályákról és használati szabályokról a honlapon https://budapest.superfly.eu/trambulinhall/ talál.

 

 


Cikkajánló
- Krúzolj a Krúzerből indulva
- Új extrém szórakoztatóközpont várja a sport szerelmeseit Budapesten
- Elkészül a Párisi Udvar Hotel Budapest az év végére
- Megújul a bajnai Sándor-Metternich-kastély
- Átadták a felújított margitszigeti Casinót

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing