Új Étlap a Salon Étteremben

A nyári szabadság után ismét visszatér az élet a megszokott kerékvágásba. A Salon Étterem is újra nyitja kapuit a nyári szünet után. És ahogy az már lenni szokott, megújult étlappal várjuk kedves vendégeinket. Az esszenciális magyar gasztronómia megálmodója, Wolf András újabb kulináris kirándulásra invitálja Önöket. Idén ősszel ismét visszatérnek régi nagy kedvencek, mint a Harcsafilé kolbászos lecsóval, a Háztáji kacsa káposztás tésztával, vagy a meglepő desszert, az „Alma”. 

Valamint új fogásként olyan ínycsiklandó, fine dining éttermünk szellemiségében újragondolt, tradicionális magyar ételek is bekerültek a kínálatba, mint a Házi nyúl vadasan, vagy a Szilvás gombóc.

Harcsa kolbászos lecsóval. HOL Magazin 2012.

A nyár folyamán – mint arról már korábban beszámoltunk – éttermünk elnyerte a Népszabadság Top 50 listáján Magyarország 4. legjobb étterme kitüntető címet. Az eddig elért eredmények és díjak arra ösztönzik Wolf András executive chef-et és kiváló segítőit, hogy még inkább tökéletesre fejlesszék az esszenciális magyar gasztronómiát. Amennyiben még nem kóstolták próbálják ki, amennyiben pedig már ismerik, fedezzék fel az őszi kínálatot. Foglaljanak asztal az étterembe

"Alma" a Salon étterem új étlapján. HOL Magazin 2012.


Cikkajánló
- Az MVI által alapított Gundel Károly díj ettől az évtől a Gundel Étteremben kerül átadásra
- A kenyér minősége már jobban számít az árnál
- Újranyitott a Szabadság Kávéház
- Csúcsgasztronómiai ízutazás
- Felhívás Gundel Károly – díjra való jelölésre 2019.

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing