Új étlap a New York Kávéház Fine Dining Salonban

2010.04.08. | Kategóriák: Éttermek, Gasztronómia, teljes cikkgyűjtemény

A tavasz beköszöntésével megújul New York Kávéház és  Fine Dining Salon étlapja.  A fantasztikususan könnyű tavaszi ízek mellett továbbra is nagy hangsúlyt kapnak a hagyományos magyar ételek. A Kávéház munkatársai ezzel is a nagy múltú intézmény gasztronómiai tradícióira szeretnének visszatekintést adni.

Érdemes elidőzni az étlap felett. A tavaszi frissességet hordozó, a konyhaművészet újragondolását jelképező menüben olyan ételek közül választhatunk, mint a Csirkesaláta málnazselével, friss kecskesajttal és ropogós házi sonkával, a Grillezett pisztráng friss zöldségekkel turbolyás mogyorólevesben, a desszertek közül pedig a Csokoládéleves balzsamecet fagylalttal. Izgalmas felsorolás, ugye?

A hagyományos fogások kedvelőire is gondolt Chef úr. A tojásos nokedli fejes salátával, a házi tepertőkrém, a hideg májas véres hurka, vagy a marhagulyás házi csipetkével az ő kedvükért került a választékba.

Ismerje meg a Kávéházat, vagy kérje munkatársuk segítségét.


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing