Új étlap a Boscolo Salon étteremben

Wolf András chef úr és Árva István éttermi vezető új étlappal várják ínyenc vendégeiket a Boscolo Hotel New York Palace Salon éttermében. 
Folytatva a megkezdett utat, a friss étel-összeállítás is a csúcsgasztronómia jegyében fogant. A gourmet ételsoroktól az újragondolt klasszikusokig számos ínycsiklandó fogás jelenik meg a választékban.

Mangalicaszűz. Salon Fine Dining Étterem.

Klasszikusok újragondolva? Hogy az újragondolás milyen távlatokat nyithat meg, arra cikkünk első fotója is utal. A képen abált szalonna látható...
Az étlap további elemei is e koncepció mentén készültek: a sütőtök főzelék karamellizált gesztenyével és füstölt galambmellel, a mangalica szűz lencsés kellel és vaníliás almával, vagy a sült túrósderelye csokoládé homokkal és köménymag fagylalttal is vonzó célpont lehet.

Többet is megtudhat a Salon étteremről és az új étlapról a New York Kávéház weblapján >>>

Túrós derelye. Salon Fine Dining étterem.


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing