Új csapattal, megújult környezettel ünnepel az Arany Kaviár Étterem

2015.09.16. | Kategóriák: Éttermek, Gasztronómia, teljes cikkgyűjtemény, Hírek

„Aki fél éve járt nálunk, most szinte ránk sem ismerne” 
A könnyed és elegáns dizájnú kerthelyiségüket, mely jó kontrasztja a belső térnek, néhány éve alakították ki, ám mára ez vált az étterem fő részévé.  A hangulatában intim, bájos télikertet idén tavasszal teljesen kinyitották, de a mozgatható üvegfalak és a padlófűtés lehetővé tették, hogy télen is fogadják itt vendégeiket. Különtermük is megváltozott, a terasszal egybenyitható teljes falfelületet kapott, mely lehetővé teszi kisebb társaságok exkluzív elhelyezését. 

A vendégek számára láthatatlan fejlesztések is történtek, ezekkel hátországukat erősítették. Kibővült és új berendezéseket kapott a konyha, valamint bortárolóik, - hűtőik kapacitása is szélesedett, amire szükség is volt, hiszen majd 300 tételes borlappal büszkélkedhet az Arany Kaviár. 

 „A nyitás éve, 1990 szerepel a logónkon – ez már önmagában erő, hogy ennyi év alatt nem váltottunk stílust. Folyamato­san haladunk az általunk elképzelt úton”

Megújul a 25 éves Arany Kaviár Étterem. HOL Magazin 2015.

A megújulás mindig is nagy erősségük volt. Aki most ellátogat az étterembe, szinte csak új arcokkal fog találkozni, akik az Attila és Szása által vágyott lendületet, motiváltságot hozták az Arany Kaviárba. Nemrég kinevezett chefük, Kanász László vezetésével - aki csak szerepében új, hisz 8 éve csapatuk oszlopos tagja- az elvek a konyhán ugyanazok maradtak: a kifogástalan alapanyagok és a saját, kifejezett ízek használata. László a legmodernebb technológiákat is felhasználva az egyszerűség és a harmónia híve. Alapvetően szereti, ha egy étel érthető és kedves, van benne játékosság, izgalom. A tradícióik megtartása mellett új, izgalmas ízekkel ismerkedhetnek meg a régi és új vendégek. Egyik büszkeségük, a Prestige menü, alapvetően egy halorientált menü, melyhez az édesvízi alapanyagokat saját erőből oldják meg: a saját sózású kaviárjukon kívül a harcsa, a pisztráng, a süllő, a tokhal és a kecsege is a kisbajcsi haltelepről érkezik, mellyel évek óta közösen dolgoznak.

Megújul a 25 éves Arany Kaviár Étterem. HOL Magazin 2015.

 A szerviz kötetlenebb lett, „vendég/törzsvendég-orientált” hangulatra törekednek. Nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező új restaurant manager érkezett, Barta Judit, akinek nagyon nagy érdeme van a mostani arculat kialakításában és a standardok biztosításában.

Januárban bezár az étterem és új változások történnek, melyek mind a vendégek kényelmét szolgálják: a fogadóteret teljesen elválasztják az eddigi vendégtértől, légiesebb, ám stílusában az Arany Kaviárhoz illő enteriőrt álmodtak meg. Akik pedig kifejezetten szerették/szeretik az elbújós, intim hangulatú belső termet, nem fognak csalódni, hisz miliőjét megtartva, ez is új köntösbe öltözik jövő év elején.

Minden jó, ha jó a vége. HOL Magazin 2015.


Cikkajánló
- Gyulán nyitja második franchise éttermét a Creppy
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Színház még nincs, bisztró már van: megnyitott az Átrium Bisztró
- Fenntarthatósági díj az őriszentpéteri Pajta Étteremnek
- Kés-Villa-Buda: ELKÉSZÜLT BUDA ÉTLAPJA

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing