Ugron Zsolna: Hét évszak – receptek és történetek

Ugron Zsolna az Úrilányok Erdélyben című könyvével vált ismertté – az önéletrajzi ihletésű, szellemes, anekdotákkal és receptekkel fűszerezett regény az elmúlt évek egyik bestsellere volt. Később a fiatal írónő főzőműsorban is népszerűsítette az erdélyi konyha alapjain nyugvó, de a 21. század igényeihez igazított receptjeit, most pedig első ízben tárja az olvasók elé írott formában is kedvenc ételeit.

A Hét évszak – receptek és történetek c. kötetben a szerző hét nagy fejezetben 7-7 receptet ajánl mindazoknak, akik szeretnék egy igazi, hagyományos ételsorral elkápráztatni vendégeiket.

Ízig-vérig mai, praktikus és használható receptgyűjtemény ez a könyv, hiszen az egyes fejezetekben szereplő hét-hét fogás akár kettesével-hármasával párosítva is felhasználható, az ételek egy része jó előre elkészíthető, emellett alapanyagok, főzési eljárások és szezonalitás tekintetében is a 21. századi háziasszony lehetőségeihez, igényeihez igazította őket a szerző. Hét évszak – hét hangulat, az év hét időszaka, hét különböző stílusú menüsor. Ahogyan Ugron Zsolna írja: „ha tetszik, minden napra egy, ha tetszik, a sárkány hét fejét etetni, ha tetszik, egy-egy lépcsőfok a hetedik menyországig, vagy éppen egy hetedhét országra szóló lakomához.”

A kötetet hét exkluzív, csak ebben a kötetben olvasható Ugron Zsolna – novella, valamint szemet gyönyörködtető fotók egészítik ki.

 Ugron Zsolna. HOL Magazin 2013.

Megjelenés: november 21.

Oldalszám: 160

Fogyasztói ár: 4490 Ft

Kapható: Líra, Libri, Alexandra könyvesboltokban, a Shopline hálózatában, valamint független terjesztőknél országszerte


Cikkajánló
- Kihirdették a Magyar Sommelier Szövetség idei díjazottait
- Edinaturally - Partner a megújulásban!
- Új magyar gin a Bestillótól
- Omega-3 tojást tojó tyúkokat nevelnek a Szent István Egyetemen
- Feljövőben a minőségi, prémium szaloncukrok 2020-ban

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing