Tuti tippek energiatúltengésre

 

Óriás csúszdaház és hancúrpajta, X-jump és lőszimulátor, lovas kaszkadőr bemutató és középkori harci eszköz arzenál kipróbálás – ettől lesz gigabuli az osztálykirándulás.

Ne packázz, Patcázz!

Ki kíváncsi Magyarország legnagyobb beltéri csúszdaparkjára? Természetesen mindenki! A két szabadesős óriáscsúszdán elválik, ki mennyire belevaló! A hullámos óriáscsúszda, a 2 szintes felnőtt játszólabirintus és az erdei kötélpályák és a 190 méter hosszú lecsúszó a kevésbé bátraknak is bevállalható. És még ott gokart, a rönkvár és a gigantikus szénaboglya, amely garantáltan felébreszti a bennünk szunnyadó kisördögöt. Patca az első igazi falusi kalandpark és egyben Somogy megye legkisebb faluja. A patcai Katica tanyán fejhetünk tehenet, vezethetünk traktort, dagaszthatunk és süthetünk kenyert, ha úgy tartja kedvünk. 40 őshonos és hagyományos tartású háziállattal ismerkedhetünk a bemutató gazdaságban. www.katicatanya.hu

Szórakozz extrémül

Az extrém erdei szórakozásra vágyóknak a Mecsextrém parkban a helyük! Az ország egyik legnagyobb erdei kalandparkjának csúcsszuper alpesi kötélpályán 20 méter magasan, a fák ágai közt mászkálhatunk, kipróbálhatjuk magunkat íjászatban vagy a lőszimulátorban, de az erdei bobbal való száguldozást sem érdemes kihagyni! A mászófalon kiderül, kinek van tériszonya, az X-jump sem való öregembernek, ahogyan az óriás tiroli lecsúszópálya, a rodeó bika vagy a gokart sem. Quad, kalandvár, 3D karika, fenyves labirintus és mezítlábas tanösvény is szerepel még a kínálatban (nem csoda, ha mindezek után lerohanjuk a Tespsifüles éttermet). A Mecsextrém parkban gyorsan elrepül a nap, de sokáig velünk maradnak az élmények, akárcsak a póló, hűtőmágnes vagy tetkó formájában beszerezhető kardfogú extrém nyúl, a Mecsextrém brutál cuki jelképe! www.mecsextrem.hu

Mecsextrém. HOL Magazin 2014.

Osztálykirándulás ajánlat: Mecsextrém park belépő + 1 éjszaka szállás reggelivel Kövestető Vendégházban 6000 Ft/fő

Jöttünk, láttunk, visszamennénk…

Magyarország egyedülálló interaktív reneszánsz kalandparkja különleges helyszín: a hatalmas fakapun belépve úgy érezzük magunkat, mintha egy filmforgatás helyszínén járnánk. A középkori lakóházak, műhelyek, vendéglők épületei, a reneszánsz palota és a hatalmas, fából épített lelátó, a középkori jelmezekben tevékenykedő kézműves mesterek, harcedzett lovasok és íjászok, gyakorlott solymászok mintha csak Mátyás király birodalmából csöppentek volna ide. A lovagi torna élethűbb már nem is lehetne, kemény fegyvercsattogás közepette, zakatoló szívvel szurkolhatunk a legszimpatikusabb lovag nyeregben maradásáért, akárcsak az akrobatikus lovasbemutató lovasainak testi épségéért.

Lovagi előadás. HOL Magazin 2014.

A 7,5 hektáros Bikali Reneszánsz Élménybirtokon már eddig is számtalan látnivaló, kipróbálnivaló akadt, de nemrégiben- az elmúlt évek tapasztalatai alapján - megújult a tematikus park teljes kínálata. Kipróbálható a lovagi harci eszközök arzenálja, a különböző kézműves mesterségek. Részt vehetünk gasztronómiai programokon, ragadozó madár bemutatókon, színházi előadásokon, korhű történelem órákon és ügyességi vetélkedőkön. Fiúk és a lányok számára különféle elfoglaltságokat kínálnak, így mindenki azzal foglalkozhat, ami hozzá a legközelebb áll.

Megtudhatjuk, hogy vajon milyen harcászati alakzatokat alkalmaztak őseink, hogyan alakultak ki a lovagrendek, mik voltak, ha voltak egyáltalán reneszánszkori felfedezések. Kiderül, hogy milyen étkek kerültek eleink tányérjára, vannak-e fennmaradt receptek, esetleg használunk-e ma is középkori praktikákat a főzés során. Sok kérdésre találunk választ, új és érdekes témákkal ismerkedhetünk meg. A tapasztalat útján elsajátított ismeretek hosszú távon is megmaradnak, nem felejtődnek el egykönnyen! Az Élménybirtok területe újabb épületekkel is gazdagodott és gazdagodik folyamatosan. Több száz fő befogadására alkalmas fedett lovarda, 500 férőhelyes fedett nézőtér és hozzá tartozó új színpad, új katonai és gyermek tábor, valamint kápolna várja a látogatókat az idén. Ha valamikor, most igazán érdemes újra ellátogatni a középkori világot élethűen elénk táró tematikus parkba. Bővebb információ: http://elmenybirtok.hu/

Tavaszi programajánló Bikalon:

Április 17-én látványos és mozgalmas középkori Évadnyitó Rendezvénnyel valamint Lúdas Matyi történetét feldolgozó népi rockoperával, Pintér Tibor és a Sziget Színház társulatának kalandos előadásával, várnak minden érdeklődőt. A darab az Évadnyitót követően még négy alkalommal kerül bemutatásra az Élménybirtok napi programjának zárásaként.

Április 20-21-én Húsvéti meglepetések sok tojással és nyuszival. A Húsvétvasárnapi programot Lúdas Matyi előadás zárja, a Húsvéthétfőt a Roxínház és a Roppantós Együttes fellépése színesíti.

Május 2-án a világhírű ExperiDance társulat nagysikerű Ezeregyév című történelmi táncshowját mutatja be a középkori díszletek közt. 1000 évet tekinthetünk meg 21 képben. A műsor 2x50 perc izgalmat és lenyűgöző látványt ígér.


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing