Tréfás úszóverseny, bogrács party és strandfoci Sóstógyógyfürdőn

Az ország egyik legnagyobb strandfoci-bajnokságát, valamint úszó alkalmatlanságok tréfás versenyét, szakácsoknak bográcspartyt rendeznek a következő két hétvégén a nemzeti gyógyhellyé nyilvánított, Nyíregyházához tartozó Sóstógyógyfürdőn.

Podlovics Roland, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója szerdán a nyírségi üdülőhelyen tartott sajtótájékoztatóján elmondta, hogy csütörtöktől vasárnapig nemzetközi strandfoci-bajnokságot rendeznek. A parkfürdő pályáin 40 férfi és 4 női csapat küzd majd a helyezésekért. Hozzátette, hogy tavaly 32 együttes vett részt a bajnokságon és akkor is már az ország legnagyobb létszámú strandfoci viadala volt a rendezvény.

Péntek este a 3. Sóstó Feszten, a lemezlovasok fesztiválján szórakozhatnak az üdülőhely vendégei. A showt flyboard bemutató egészíti ki a tavon.

Július 26-án az úszó alkalmatlanságok tréfás vetélkedője csábítja majd a nyaralókat a tófürdő keleti partjához. Eddig 21 csapat nevezett a különleges viadalra, amelyen bárki rajthoz állhat, aki úsztatásra alkalmatlan eszközzel kell versenyre.

Podlovics Roland megemlítette, a korábbi években láttak már épített űrhajóval, kéménnyel, traktorral és élő növényekkel induló versenyzőket is. Az idén 100 ezer forintos díjat kap a leggyorsabb alkalmatlansággal a vízen "száguldó" versenyező.

A nem mindennapi viadal után bográcsparty lesz a Sóstói-tó partján, az üdülőhelyen dolgozó szakácsok várják kóstolóra az ínyenceket. Megfőzik például a nyírségi sztrapacskát, lesz kakashere- és a birkapörkölt, valamint sokféle húsos ragu készül majd, amelyet kóstolójeggyel ízlelhetnek meg a vendégek.

 

MTI 2014. július 16., szerda 13:36


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing