Tradíció és megújulás - Megújult a Radisson Blu Béke Hotel

A Radisson Blu Béke Hotel több hónapos munkálatok befejezése után 2018. április 20-án megnyitotta felújított közösségi tereit és átadta megújult szobáit, amelyek a vendégek kényelmét és eszközigényeit is szem előtt tartja a modern kor elvárásaihoz igazodva.

Megújult szobák fogadják a vendégeket 

A tavalyi év tavaszán átadott 62 Executive szoba, 5 Junior lakosztály és 2 Executive lakosztály mellett most újabb 33 Executive szoba, 5 Junior lakosztály és további 2 Executive lakosztály is elkészült. Minden emeleten megtalálhatók mozgáskorlátozottak számára alkalmas és összenyitható szobák is. A megújult, fa padlóburkolatú szobákat BluPrint design ergonomikus bútorokkal rendezték be, a multi-technológiás igényeket a MediaHub, One Touch applikáción keresztül elérhető digitális újságok és magazinok, továbbá fürdőszobai médiahangszórók elégítik ki. Az AirPlay Mirroring LED tévé lehetővé teszi fotók és prezentációk kivetítését a képernyőre. A kényelemről kiváló alvásminőséget garantáló matrac- és ágyneműgarnitúra, exkluzív Nespresso kínálat, gondoskodnak, a kádas és zuhanyzós fürdőszobákban pedig antiallergén bekészítések várják az érkezőket.

Az Executive szoba mérete 22 m2. A 27 m2-es Junior lakosztály különlegességét a nagy belmagasságú belső tér és a romantikus olvasósarok adják. A felsőbb emeletek ablakából nyíló panoráma francia városok hangulatát idézi. Az 58-64m2 Executive lakosztály szofisztikált eleganciája ideális választás családi kikapcsolódásra vagy ünnepi alkalmakra. Az akadálymentesített recepció könnyen elérhető mozgáskorlátozott vendégeknek is, a Radisson Rewards program tagjai pedig külön dedikált check-in pultnál jelentkezhetnek be.

Többfunkciós audiovizuális technika az új Experience Centerben

Az idén 105 éves szálloda látványos átalakulással ünnepelte a budapesti nagykörút ikonikus épületének évfordulóját. A földszinti vendégtér a tradíció és a megújulás jegyében született újjá. A Radisson Blu Béke Hotel valamennyi rendezvényterme kitűnő választás üzleti rendezvények, partnertalálkozók, sajtótájékoztatók számára, a jól megközelíthető, belvárosi elhelyezkedésnek is köszönhetően. A földszinti rendezvénytermek összesen 450 m2-en helyezkednek el a Radisson Blu brand Experience Meetings koncepciójával. Az egészen napon át tartó frissességről a Brain Food 2.0 égisze alatt született egészséges ételek és italok gondoskodnak.

Nagykörúti bejárat nyílt a Zsolnay Kávéházba

A Zsolnay Kávéház mindig is kellemes, meghitt találkozási pontot jelentett Budapest központjában. Süteményei és desszertkülönlegességei széles körben kedveltek, de különösen a „mindenmentes” édességek szerelmeseinek jelentenek vonzó kínálatot és választásai alternatívát Bechmann György vezető cukrászmester termékei. Az egyedi készítésű laktózmentes, illetve gabonalisztet és hozzáadott cukrot nem tartalmazó desszerteket változatlanul a kávéház számára külön készített Zsolnay-tányérokon kóstolhatjuk meg, a szintén emblematikus Haranghy-kupolatető alatt, vagy elmélyedhetünk egy jó könyvben a látványos kandalló mellett, vagy a széles italválasztékot is kínáló bárpultnál.

Bemutatkozik a BRINNER!

Igazi különlegesség, hogy az éttermi közönségnek bemutatkozó brinner is várja azokat, akik különleges gasztronómiai élményre vágynak. A brinner, azaz breakfast for dinner koncepciójának köszönhetően a reggeli elérhető és élvezhető a nap bármely szakaszában a nyitva tartási idő alatt.

 


Cikkajánló
- A rántott csirkemell az elsőszámú frissensült
- Tojásból lesz a csoda!
- A fogyasztók szavaztak: ilyen lett Az Ország Salátája
- Zöldséges sült hal lett a tökéletes családi vacsora
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing