Tovább nőtt a Lurdy Konferenciaközpont

A dél-pesti bevásárlóközpont konferenciaterem együttese eddig is Budapest egyik legnagyobb - de mindenképpen egyik legjobb ár-érték arányú rendezvényhelyszíne volt. A közelmúlt fejlesztéseinek köszönhetően újabb szekciótermekkel gazdagodott a helyszín, a Bálterem előtti hatalmas kiállítóterem üzemeltetési lehetőségének megszerzésével pedig még nagyobb rendezvényeket tudnak nívósan vendégül látni.

A remek tömegközlekedés mellett, ingyenes parkolóhelyek százainak szomszédságában található konferenciahelyszín immár 8 rendezvényteremmel várja megrendelőit. Előadások esetén széksorosan mintegy 1500, kiállítás vagy termékbemutató esetén akár 3000 meghívott kaphat nívós elhelyezést.

Nem csak a méretek, de a Rendezvényközpont technikai felszereltsége is egyedülálló: mintegy ezer saját konferenciaszék, hatalmas vetítővásznak és projektorok, az alaphangosítást maradéktalanul kielégítő hangtechnika, számítógépes kapcsolatok, mikrofonok és hangrögzítési lehetőségek teszik teljessé a kínálatot. Mindezt igencsak versenyképes árakon!

A frissen kidolgozott kávészünet- és munkaebéd-ajánlatokkal még több rajongóra van esélyük - ismerje meg a rendezvényhelyszín lehetőségeit Ön is >>>

Kérjen ajánlatot akár azonnal >>>


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing