Tovább bővül a Sun City

Kétszázezer látogatóra számít a Sun City Balatonfüreden az idén. Továbbfejlesztik Balatonfüreden a görög faluként ismertté vált, tavaly újranyitott szórakoztatócentrumot, amely Sun City néven üzemel tovább, és az idei szezonban már kétszázezer látogatóra számít - közölte Zámbó Attila, az S.D. Park Üzemeltető Kft. társtulajdonosa az MTI-vel.

Emlékeztetett: a cég a központ üzemeltetését egy éve vette át, tavaly 110 ezren látogattak el a nyolchektáros területen fekvő szórakoztató központba.

Az S.D. Park Üzemeltető Kft. tavalyi évi gazdálkodási adatairól nem adott információt, annyit közölt, hogy az idén 30-40 százalékos árbevétel-növekedést terveznek. Az idegenforgalmi komplexum fejlesztésére 2012-ben saját erőből 20 millió forintot fordítanak, amelyet további 48 millió forintos uniós pályázati forrással terveznek kiegészíteni. Ebből egyebek között egy szabadtéri színpadot építenek.

Sun City Balatonfüred. HOL Magazin 2012.

A balatonfüredi társaság a nyári szezonban több mint száz embernek ad majd munkát, beszállítóik között több helyi vállalkozás szerepel - mondta Zámbó Attila.

Elmondta: eddig Siófok volt a balatoni éjszakai élet középpontja, de egyre inkább áttevődik a súlypont a Balaton északi partjára, ahol igény és kereslet is mutatkozik a színvonalas szórakozásra. Tihany, illetve Balatonfüred évről-évre nagyobb közönséget vonz - mutatott rá.

Terveik szerint 2012-ben az éjjeli szórakozás mellett színvonalas nappali kulturális és sportrendezvényeknek adnak majd otthont Balatonfüreden, ahol 46 épületben 136 különálló ingatlan működik 83 tulajdonossal társasházi formában. A Sun Cityben hét bár, három diszkó, két étterem és egy 35 szobás "bulihotel" nyit ki május végén.

MTI 2012. május 13., vasárnap 15:53


Cikkajánló
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Céges családi napok és vállalati nagyrendezvények a legszebb balatoni környezetben
- Márványmenyasszony Étterem és Rendezvényhelyszín
- Kemencés parti a Dunakanyarban!
- Indul a MAHART Passnave zenés-vacsorás sétahajójárata

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing