Tóth Tibor: a Feszt!Eger visszatette a várost a koncerttérképre

2016.04.20. | Kategóriák: Rendezvények, teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

A Feszt!Egerrel a hevesi megyeszékhely visszakerült az országos "koncerttérképre", a szervezők pedig azt szeretnénk, ha a rendezvény a legjobbak között lenne - jelentette ki Tóth Tibor, a május 26. és 28. között rendezendő koncertsorozat főszervezője szerdai egri sajtótájékoztatóján.

A háromnapos, a Music Hungary zeneipari konferenciával és az ÉTER zenei tehetségkutatóval egybekötött Feszt!Egernek idén is a Bolyki pincészet ad otthont, az ott felállított három színpadon a magyar könnyűzenei élet meghatározó szereplőivel találkozhatnak a fesztiválozók.

Tóth Tibor elmondta, hogy május 26-án, a Music Hungary záró- és a fesztivál "nulladik" napján lép fel az idén 25 éves Quimby, a zenekar ezzel kezdi meg idei fellépéseinek sorát. Őket a Szabó Attila révén egri kötődésű Második műszak vezeti fel. Pénteken a Wellhello, a Mary Popkidz, a Halott pénz, a Paddy & the Rats, Péterfy Bori & Love Band, Odett, a 30Y és a Bëlga lép fel. Szombaton Ganxsta Zolee és a Kartel, a Road, a Tankcsapda, a Brains, Ivan and the Parazol, a Hiperkarma, Anna and the Barbies és a Supernem lesz látható. A péntek és a szombat estét diszkó zárja.

Elhangzott: a bejárat melletti kisszínpadon elsősorban utcazenészeknek biztosítanak fellépési lehetőséget a szervezők, akik olyan fesztiválon kívüli programokat is szeretnének a látogatóknak ajánlani, amelyek a koncertek közötti időszakban is lekötik őket.

 

 

MTI 2016. április 20., szerda 16:16


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing