TóPart - nyár a tavon

A Tópart a városliget leghangulatosabb szabadidős és szórakoztató központja, mely 2012. május 19.-től 2012. augusztus 20.-ig, gazdag programajánlatával egész napos kikapcsolódást kínál minden korosztály számára. 
A TóPart megálmodóinak egy cél lebegett a szemük előtt: egy olyan szabadtéri, közösségi tér megteremtése a város szívében, a Városliget kapujában, ahol különféle programok, több szintű vendéglátás vár minden kedves Vendégre, miközben egy egyedülálló, történelmi környezetben pihenhet, sétálhat, csónakázhat, beszélgethet, vagy éppen elmerülhet a víz hullámain békésen ringatózó madarak látványában.

A TóPart elhelyezkedése: 
A TóPart a városligeti műjégpálya frissen felújított központi épületének és a nyári csónakázó tavának teraszára épül.

A rendezvényhelyszín termei, teraszai:

Sörkert, 
ahol a vendégek valódi „kocsma hangulatban” mulattathatják idejüket, melyben a sörpados berendezés, a napernyők hűs árnyéka és a tó vizén felállított 24 m2-es digitális képernyőn sugárzott programok állnak a segítségükre. 
A kivetítőn megtekinthető programok kínálatában szerepel többek között a 2012. labdarúgó EB, a XXX. nyári olimpiai játékok, és különböző nagy sikerű filmek vetítése is.

Borbár, 
ahol a vendégek kellemes aláfestő zene, és egy pohár minőségi bor mellett, jó hangulatban beszélgethetnek a helyiség központi pultja körül kialakított hagyományos és boroshordó könyöklőasztaloknak támaszkodva.

Kávézó, 
ahol a vendégek az igényes kávékínálat mellett, könnyű ételeket is elfogyaszthatnak. A modern kerti bútorokkal berendezett területen, napernyők hűs árnyékában, a la carte felszolgálás vár minden megpihenni vágyó érdeklődőre. Az egység központi részén egy bemutató, és kiszolgálópult található.

Stég, 
ahol a vendégek akár asztaloknál ülve, akár az óriás párnákon kényelmesen leheveredve pihenhetik ki magukat, ihatnak egy hűsítő italt, koktélozhatnak, vagy elmélyedhetnek a 24 m2-es ledfal programkínálatában. Az egység egy központi stégből és ehhez közvetlenül kapcsolódó 80 m2-es VIP stégekből épül fel. Hasonlóan a VIP stégekhez egy központi színpad is helyet kap a tavon, amely koncertek megvalósítására kiválóan alkalmas, illetve televíziós és rádióműsorok bejelentkezési helyszíneként is szolgálhat.

TóPart -nyár a tavon. HOL Magazin 2012.

PROGRAMOK

A TóPart hét minden napján 10:00 – 17:00 óra között számos program lehetőséget kínál (bizonyos napokon egész nyitva tartás alatt). Ez időszak alatt a vendégek előre szerkesztett zenei válogatást hallgathatnak, majd 17:00 órától „felvezető” DJ szolgáltatja a zenét azért, hogy a kikapcsolódni kívánó közönséget ráhangolja az esti zenei stílusra, party zenére, koncertre.

A preferált koncert és party időpontok szerda, csütörtök, péntek, szombat. Kezdési időpontok programtól függően 20.00 és 22.00 óra között. E négy nap mindegyikén a program nem csupán zenehallgatásról, hanem táncos szórakozásról szól, amely a vendégigények alapján akár hajnali 4 óráig is lehetséges.

Alkalmi nagykoncertek havonta 1-2 alkalommal kerülnek megszervezésre, neves zenei előadók fellépésével.

TóPart - nyár a tavon. HOL Magazin 2012.

Milyen eseményeknek adhat helyet a Műjégpálya?

- zártkörű céges eseményeknek - javasolt helyszínek: földszinti csatoló, az emeleti díszterem, és külön megrendelésre épített tavi stég

- zártkörű privát eseményeknek, esküvőknek, születésnapi partiknak - javasolt helyszínek: földszinti csatoló, az emeleti díszterem és külön megrendelésre épített tavi stég

- kisebb létszámú családi napoknak, csapatépítő tréningeknek - maximum 300 főig javasolt javasolt helyszínek: földszinti csatoló, mint kizárólagos belsőtér és a kültéri helyszínek, illetve csónakázó tó nem kizárólagos használata

- mini fesztiváloknak - javasolt helyszínek: a teljes külső és belső tér nem kizárólagos használattal

- koncerteknek - javasolt helyszín: a teljes külső tér nem kizárólagos használattal

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A beltéri termek úgy, mint az emeleti díszterem és földszinti csatoló terem, a rendezvények esetében teljes egészében zártkörűvé tehetők.

A szabadtéri területeket nem lehet teljes egészében rendezvényre bérbe venni, azok egy része minden esetben fenn van tartva a betérő vendégek részére, amely terület azonban a rendezvény vendégeitől jól elkülöníthető.

Részletes információk, ajánlatkérés >>>

A helyszín a SpeciaLista oldalain >>>

A helyszín a Facebookon >>>

TóPart - nyár a tavon. HOL Magazin 2012.


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing