Tokaj Fesztiválkatlan Rendezvénytér – Kelet-Magyarország legújabb és legnagyobb rendezvényhelyszíne.

A rendezvényhelyszín elhelyezkedése: Világörökségi helyszínen, a tokaji borvidék névadó városában, Tokajban, a használaton kívüli, külszíni bányakatlanban került kialakításra. A Bodrog folyó közelsége és a környező sziklafal egyedi atmoszférát kölcsönöz a színpadnak és az egész rendezvényközpontnak.

Fesztiválkatlan Tokaj. Rendezvényhelyszín Kelet-Magyarországon. HOL Magazin 2015.

Nagyszínház  

A szezonálisan működő kültéri nagyszínház nézőtere mintegy 2580 fő befogadására alkalmas, mely a jó láthatóság érdekében meredeken emelkedő, legyező alakú. A Fesztiválkatlan színpadának játékfelülete 70 méter széles és 25 méter mély. A középső részében 14 méter átmérőjű forgószínpad és emelő is beépítésre került, továbbá minden lehetőség és eszköz biztosított a fedett színpad kialakításához is.  

Rendezvénytér

A nézőtér alatt található az exkluzív kialakítású, több mint 1000 négyzetméteres rendezvénytér, mely akár egyben, akár kisebb részekre szeparáltan is használható. Önálló vizesblokkok, büfék, belső galéria, hatalmas erkélyek, konferencia-szobák és négy külső bejárat teszi igazán sokoldalúan hasznosíthatóvá a Fesztiválkatlannak ezt a részét. Tökéletes helyszínt biztosít konferenciák, céges rendezvények, gálavacsorák, üzleti rendezvények, esküvők részére. Igény esetén biztosítani tudjuk a szükséges hangosítási, világítási, fénytechnikai továbbá színpadtechnikai szolgáltatásokat professzionális minőségben.

Fesztiválkatlan Tokaj. Rendezvényhelyszín Kelet-Magyarországon. HOL Magazin 2015.

Szabadtéri lehetőségek  

A katlant körülölelő kiszolgáló épületcsoportban többek között vinotéka, kávézó, vizesblokkok, ajándékbolt, étterem és helyi termékeket értékesítő üzletek kialakítására alkalmas helyiségek vannak. A szolgáltatások magas színvonalát és az itt tartott rendezvények sikerét az 1650 négyzetméternyi zöldterület és 2330 négyzetméternyi parkoló, a nagy teherbírású burkolt felületek, valamint a korszerű játszótér együttesen biztosítja.

Fesztiválkatlan Tokaj. Szabadtéri rendezvényhelyszín Kelet-Magyarországon. HOL Magazin 2015.

Felszereltség:

Professzionális hangtechnika keverőpulttal, mikrofonokkal, bejátszókkal, rádiós rendszerekkel, komplett színpad- és világítástechnika akár bálok, fogadások, esküvők, akár színpadi rendezvények, bemutatók komplett világításához, kis-, közepes- és nagy teljesítményű vetítők vászonnal, akár 12 méter képátlóig, Videó-közvetítőrendszer, Intercom rendszer, Cb adóvevős rendszer 30 állomásig.

Tokaji Fesztiválkatlan

- céges rendezvényekre

- termékbemutatókra

- szakkiállításokra

- konferenciákra

- koncertekre

- egyéb kulturális rendezvényekre

- esküvőkre

- állófogadásokra

- gálavacsorákra

- bálokra

- családi rendezvényekre

Fesztiválkatlan Tokaj. Rendezvényhelyszín Kelet-Magyarországon. HOL Magazin 2015.

Csomagajánlatainkat az Ön igényei szerint alakítjuk! Tartalmazhat: szállást, bortúrát, borkóstót, dűlőtúrát és egyéb szolgáltatásokat, melyeket e mesebeli borvidéken tud igénybe venni.

 

Fesztiválkatlan, Tokaj Bodrogkeresztúri út 2.

Helyszínbérléssel kapcsolatos információk

Cserépy Nóra rendezvényszervező

Telefonszám: + 36 30 633 0735 | e-mail: nora.cserepy@fesztivalkatlan.hu


Cikkajánló
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei
- Nagy dobásra készül a Superfly
- XVIII. EGRI BORSZALON

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing