Több mint negyven programot kínál a Sétatér Fesztivál Pécsen

2017.06.01. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

Több mint negyven programra várják a közönséget a pécsi Sétatér Fesztiválon, amelyet június 8. és 18. között rendeznek meg a baranyai megyeszékhelyen.

A szervező Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleménye felidézte: a rendezvénysorozat csaknem húsz éve a régió borászatának, gasztronómiájának és kultúrájának találkozója. A Sétatér színpadon fellép június 16-án Tompos Kátya, másnap Geszti Péter, Pély Barna a B The First nevű formációjával június 14-én érkezik a pécsi székesegyház előtti térre, ahol június 13-án ad koncertet ad a Hot Jazz Band - közölték. Mint hozzátették, a közönség szórakoztatásáról még az akusztikus színpad, valamint a Rózsakert és a Kioszk között felállított "KioXínpad" fellépői - köztük Szeder és Mörk, illetve a Holló Együttes tagjai - gondoskodnak majd.

Az ingyenes fesztiválon mintegy harminc kitelepülő kínálja széles bor- és gasztrokínálatot felvonultató portékáit. A koncertek mellett papírszínház, kézműves foglalkozások, interaktív gyerekműsor és retro könyvvásár is várja az érdeklődőket. Utóbbira térve jelezték: az olvasók pécsi szerzőkkel - mások mellett Kiss Tibor Noéval, Havasréti Józseffel és Méhes Károllyal - találkozhatnak.

 

 

 

 

MTI 2017. június 1., csütörtök 13:51


Cikkajánló
- Végre egy statisztika, amiben nagyon jók vagyunk!!!
- Itt az idő, hogy újra gondold a konyhádat!
- Március elsején nyílik az Utazás 2018 kiállítás
- Rekordszámú tétel a Nagy Tokaji Borárverésen
- Szombaton lesz az év borgasztronómiai eseménye

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing