Tisza Hotel, Szeged, a sikeres rendezvények szállodája

A szegedi Tisza Hotel, műemlék értékű épületével, múlt századi atmoszférájával, patinás termeivel és elegáns szobáival, egyszerre nyújt komfortos szállást és ideális rendezvényhelyszínt látogatói számára. A szálloda szobakínálatában megtalálható 45 különböző bútorozású és hangulatú szoba, illetve 5 korabeli berendezésű lakosztály. Az ide látogató vendégek szórakozását biztosítja a Centrál Kávézó és a 60-70-es évek hangulatát idéző Retro Disco Club, kényelmükről, pedig csomagmegőrző, széf, wifi, parkoló és 24 órás recepció gondoskodik.

A szállodát, reprezentatív termei igazán alkalmassá teszik olyan különleges rendezvények lebonyolítására, mint az esküvők. A szálloda közelében házasságkötő terem áll rendelkezésre, a lakodalom megtartására, pedig a Tisza Hotel legszebb termeiben a Koncert- vagy a Tükörteremben nyílik lehetőség. A hotel vállalja az eseményhez illő menüsor, dekoráció kivitelezését és lehetőséget biztosít exkluzív sofőrszolgálat és esküvői fotózás igénylésére is.

koncertterem a Tisza Hotel, Szeged épületében

A Tisza Hotel Szeged ideális helyszín lehet a különböző üzleti rendezvények számára is. Termeinek adottságai lehetővé teszik konferenciák, megbeszélések, tárgyalások, vállalati partyk, kiállítások, tréningek, és szinte bármilyen egyéb rendezvény megtartását, legyen az ültetett étkezés vagy állófogadás. A szálloda két nagy befogadóképességű Koncert- és Tükörteremmel, valamint négy kisebb szekció teremmel várja üzleti vendégeit. Elegáns Koncertterme akár 500, Tükörterme, pedig 200 vendéget is befogadhat. A négy kisebb terem alkalmas 10-50 részvevős események számára. A termek technikai felszereltsége megfelel a modern kor követelményeinek, az események számára igényelhető írásvetítő, teremhangosítás, videómagnó, tv, flip chart, hifi, reflektorok, internetkapcsolat, illetve transzferszolgáltatás.

Tisza Hotel konferencia

A Tisza Hotel, Szeged szálloda és rendezvényhelyszínről további információk a helyszinonline.hu oldalon >>>

 


Cikkajánló
- Hajrá immunerősítés!
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- A Séf, aki két menüztetés között lett második a Bocuse d'Oron
- Tavaszi testi-lelki megtisztulás a természet erejével
- Meddőség ellen a természet erejével

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing