TIHANYI PIAC PLACC - NYÁRINDÍTÁS

2017.06.01. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

Június első hétvégéjén, a Tihanyi PIAC Placcon is beindul a nyár! Mind három nap történik majd valami, ami miatt érdemes lesz ide ellátogatni.

SZOMBAT – 15.30-KOR BALATON CLASSIC JUBILEUM

Veterán autók a Placcon! Amellett, hogy pezseg majd az élet és helyi, illetve környékbeli árusok kínálgatják finomabbnál finomabb portékájukat, veterán autósok hada sorakozik majd fel a parkolóban, a Balaton Classic verseny keretében. A pünkösdi hétvégén, pontosabban június 3-án szombaton közel 120 különleges veteránautó és youngtimer áll rajthoz Almádi főterén, hogy teljesítse a közel 250 km-es távot a csodálatos Balaton-Felvidéken. 15.30-kor érkeznek a Tihanyi PIAC Placchoz, ahol kicsit megpihennek, így nyugodtan megcsodálhatjuk a veterán autó különlegességeket!

VASÁRNAP - ELSŐ VASÁRNAPI PIAC

Mostantól kezdve a hétvége mindkét napján várnak minket az árusok a PIAC Placcon! 8.00 és 14.00 óra között válogathatunk a finomabbnál finomabb és szebbnél szebb portékák közül. Almás lepény, füstölt kolbász, házi kenyér, kürtős kalács, borok, sajtok – ezek biztosan lesznek.


Cikkajánló
- Mosoly nyaralás a büki Danubius szállodában
- Varga: fel kell venni a kesztyűt a piacvédelmi intézkedésekkel szemben
- Budapesti Borbár Túra újratöltve
- Turisztikai ügynökség - A magyarok több mint fele tervez utazást nyáron
- Belföldi utazást népszerűsítő kampányt indított a turisztikai ügynökség

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing