The Aquincum Hotel Budapest

A The Aquincum Hotel Budapest a város egyik legrégibb részén, Óbudán található, a Duna-parton, a híres Margitszigettel szemben, az Árpád-híd lábánál. A szálloda környékén hangulatos utcákat, borozókat és éttermeket is találunk, valamint a híres óbudai Főtér is a közelben helyezkedik el. A szálloda hatalmas saját parkkal is rendelkezik, amely kiváló helyszíne lehet kültéri rendezvényeknek is. 

A 310 vendégszobájával, éttermével és kávézójával, a 14 sokoldalúan berendezhető konferenciatermével és a méltán híres Aphrodite Spa fürdőjével, melynek termálvize egyenesen a Margitszigetről származik, az Aquincum Hotel tökéletes kikapcsolódást nyújt pihenni vágyó és üzleti útra érkező vendégek számára egyaránt.

Wellness Centrumunkban mindazokat a felszereléseket és szolgáltatásokat megtalálja, melyek segítenek Önnek kikapcsolódni, megszabadulni a modern élettel járó stressztől, és testét új energiákkal töltik fel. 1660 négyzetméteren elterülő Spa részlegünk különböző fitness és wellness szolgáltatásokat kínál vendégeinek többek között relaxáló, revitalizáló, Thai masszázsokat.

Úszómedencénk, két termálmedencénk, finn szaunáink, gőzfürdőink és pezsgőfürdőink kellemes felüdülést ígérnek egy nehéz nap után. Ne hagyja ki különleges szauna felöntéseinket sem.

A fitness és wellness szolgáltatások mellett gyógyászati vendégeink nálunk mind a hagyományos orvoslás, mind a természetgyógyászat kúráit megtalálhatják.

 The Aquincum Hotel Budapest. Spa és wellness. HOL Magazin 2013.

Superior szobáinkban a formatervezett bútorokat minőségi lakástextilek és egyedi lakberendezési tárgyak egészítik ki, melyeket a meleg színvilág tesz igazán otthonossá. Legyen szó akár üzleti, akár magánútról, a laptop méretű széf, az ingyenes internet hozzáférés, a tea- és kávéfőzési lehetőség a legjobb feltételeket nyújtják a felhőtlen kikapcsolódáshoz. Továbbá vendégeink számára az Aphrodite Spa-ba is ingyenes belépést biztosítunk.

 Szállodai szoba, The Aquincum Hotel Budapest. HOL Magazin 2013.

Deluxe szoba alatt superior szobákat értünk, melyek az üzleti utazók kényelmének figyelembe vételével lettek kialakítva az első emeleten. Így tehát az olyan szolgáltatások, mint az ingyenes mosatás, ingyenes parkolás, ingyenes irodai transzfer, frissítők, reggeli a The River Bar-ban mind a szobák szolgáltatásainak részét képezik.

Executive szobáink és a hozzájuk kapcsolódó executive club – mely az első emeleten került kialakításra – kifejezetten a mai üzletemberek kényelmét tartja szem előtt. Olyan magas színvonalú szolgáltatások sokaságával igyekszik tehermentesíteni a zsúfolt munkanapokat, mint a privát recepció, privát reggeliző, egész nap frissítők, snack-ek, újságok, magazinok. A club külön számítógéppel, nyomtatóval és fénymásolóval felszerelt, egész területén ingyenes WIFI hozzáféréssel, valamint egy exkluzív tárgyalóteremmel rendelkezik, mely nagyban megkönnyíti az üzletemberek napi munkáját.

A szálloda és konferenciahelyszín a SpeciaLista oldalain >>>

Közvetlen kapcsolat, ajánlatkérés >>>

Konferenciaterem - The Aquincum Hotel Budapest. HOL Magazin 2013.

Board room - The Aquincum Hotel Budapest. HOL Magazin 2013.

Rendezvényterem - The Aquincum Hotel Budapest. HOL Magazin 2013.


Cikkajánló
- A Séf, aki két menüztetés között lett második a Bocuse d'Oron
- Tavaszi testi-lelki megtisztulás a természet erejével
- Meddőség ellen a természet erejével
- Mártózz, szaunázz, lazíts és mozogj az egészségedért!
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing