Természetben is stílusosan

A Budapest Party Service és a Magyar Természettudományi Múzeum hosszú távú megállapodásának köszönhetően a múzeum preferált catering szolgáltatója a Budapest Party Service lett.
A mindenhonnan könnyen megközelíthető, szinte már belvárosi, mégis kellemes, könnyed hangulatú, exkluzív és egyedi Magyar Természettudományi Múzeum termei 250-300 főtől 700 főig berendezhetőek.
A kupolateremben az óriási világos üvegkupola alatt a közepes méretű, 250-300 fős privát és céges rendezvények is ideális helyszínt lelhetnek.

 

A nagyterem a kupolateremmel egy szinten a tengerbiológia kiállítási folyósón áthaladva óriási térrel várja a nagyobb 500-750 fős rendezvényeket, nagy belmagassággal és több kisebb, nagy fényt biztosító kupolával.

Teremberendezési tervek a Magyar Természettudományi Múzeum Kupolatermében

Abban az esetben, ha a Budapest Party Service-től rendeli meg rendezvénye catering szolgáltatását, a helyszín bérleti díjából is jelentős kedvezmény kapható.

Teremberendezési tervek a Magyar Természettudományi Múzeum Nagytermében

Kérjen további információkat és árajánlatunkat az alábbi elérhetőségeken:

Budapest Party Service – Stílussal szolgálunk

06 1 429 9975

info@budapestps.hu

 


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing