Teltházas Újév-köszöntés a New York Palotában

2014.01.08. | Kategóriák: Rendezvények, teljes cikkgyűjtemény, Hírek

Volt, ahol csendes ünnepléssel, volt, ahol reggelig tartó tánccal búcsúztatták az Óévet szilveszterkor a New York Palotában. A Világ Legszebb Kávéházában, a Salon Étteremben és a Róma teremben is teltház volt, minden vendég talált a kívánságainak és személyiségének megfelelő programot.
Tökéletes teltház volt a New York Palotában Szilveszterkor. Egy csendesebb, ezzel együtt bensőségesebb programlehetőséggel várták a visszafogottabb köszöntést kedvelőket a New York Kávéházban és a Salon Étteremben. 

Mintegy 300, főként külföldi vendég töltötte zongoraszó-és kristálytiszta ének mellett az Óév utolsó és az Újév első óráit.
Természetesen, a hely jellegéből fakadóan főként a kulináris élvezetekre helyeződött a hangsúly. A Salon Étteremben Gourmand menüvel várták a szilveszterezőket, míg a Világ Legszebb Kávéházában is rendkívüli fogásokkal tették emelkedettebbé az ünnepet.

Az itt szilveszterező vendégeket bárzongoristák és Tisza Bea énekesnő szórakoztatta, aki a vendégek kívánságdalait is elénekelte.

Eközben a Rómában…

Szilveszter a New York Palotában. HOL Magazin 2014.

A Boscolo Budapest különtermében a Jazzy Gourmet szilveszteri partija zajlott. Több mint 440, igényes jazz és funky zenére vágyó vendég töltötte itt az év legkiemelkedőbb óráit.

A táncos esemény nem csak a bulizásról szólt, a rendezvény neve is árulkodott arról, hogy a Jazzy Szilvesztert választók nem mennek haza üres gyomorral: a helyszínen amerikai, orosz és olasz ételekkel kényeztették a vendégeket.

Az estre érkezőket látványos tűzzsonglőr produkció fogadta, az orosz sarkot pedig egy egy káprázatos jégszobor, a Vaszilij Blazsenníj Székesegyház „fagyasztott mása” díszítette.

Az este folyamán Éliás Jr. és zenekara szórakoztatta a nagyérdeműt, a vacsora után pedig hajnalig tartó tánc kezdődött.

Szilveszter a New York Palotában. HOL Magazin 2014.

New York Palota

Budapest, Erzsébet körút 9-11.


Cikkajánló
- 10. WHISKY SHOW 2021.
- Az év legvarázslatosabb filmjének előzetese megérkezett!
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing