Teltház és fergeteges hangulat a nőnapi esten

2015.03.12. | Kategóriák: Rendezvények, teljes cikkgyűjtemény, Hírek

„Romantikus mesék ….”címmel új programsorozatot indított a Városliget Café & Restaurant. A szervezők célja, hogy a Városliget esti, kulturális szórakozási lehetőségeinek palettáját bővítsék. Az első előadás időpontjának március 8-át, a Nőnapot választották, ezzel csatlakozva a „Mindenütt nő” programsorozathoz. Az asztalok hamar elkeltek, nagy érdeklődés mutatkozott a „Szervusz, Te vén Lizsé” címmel meghirdetett műsorra.

Az est zenei programját a Lanner Kvartett szolgáltatta - akikhez ezúttal Herboly László ütős is csatlakozott -, valamint kiváló muzsikus vendégeket hívtak maguk mellé: Balogh Adrienn énekesnőt, és Vörös Eszter bandoneon művészt, aki a tangó világába invitált hihetetlen átszellemültséggel.

A téma a Liget volt és a pesti szórakozás a századforduló környékén, így nem hiányozhatott az estről Saly Noémi Budapest-történész, író, aki a tőle megszokott humoros stílusban mesélt a nagyérdeműnek színesebbnél színesebb történeteket.

Nőnapi-est. HOL Magazin 2015.

Miközben a vendégek a programot nézték-hallgatták, a hatalmas ablakokon a kivilágított Vajdahunyad várában, mintegy korhű díszletben is gyönyörködhettek Budapest legromantikusabb kávéház-éttermében.

A Lanner Kvartett ismét fergeteges hangulatot teremtett, a közönség hosszú vastapssal honorálta meg az estét.

A Városliget Café „Romantikus mesék….” programsorozatáról a kávéház Facebook oldalán tájékozódhatnak.

https://www.facebook.com/varosligetcafe

http://www.varosligetcafe.hu/

Nőnapi est. HOL Magazin 2015.

Nőnapi est a Városliget Caféban. HOL Magazin 2015.


Cikkajánló
- A rántott csirkemell az elsőszámú frissensült
- Tojásból lesz a csoda!
- A fogyasztók szavaztak: ilyen lett Az Ország Salátája
- Zöldséges sült hal lett a tökéletes családi vacsora
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing