Telivér a luxusszállodában

Telivérrel harangozták be az I. Kincsem Lovaspóló Fesztivál programját a szervezők a Sofitel Budapest Chain Bridge lobbijában. Szeptember 22-én a Nyugat-Európában egyre nagyobb népszerűségnek örvendő lovaspóló a Kincsem Parkban mutatkozik be egy hagyományteremtő céllal létrehozott fesztivál keretében. Az új életérzés közvetítésére hazánk legnagyobb lovas pályája, a Kincsem Park vállalkozott, az esemény egyik fő támogatója pedig a Sofitel Budapest Chain Bridge.

Szenzációs és meglepő extrémitás manapság lovakat látni a belvárosban, pláne egy luxusszálloda előtt, illetve annak elegáns halljában. Csodálkozva álltak meg a járókelők és a szállóvendégek a hallban sétálgató telivér előtt, ami lovasával teljes póló-felszerelésben tetszelgett. A különleges esemény apropóját az I. Kincsem Lovaspóló Fesztivál adta, mely a 200 hektáron elterülő Kincsem Parkban kerül megrendezésre. A nemzetközi mintára, hagyományteremtő céllal létrehozott lovaspóló versenyt, a tervek szerint minden évben a szezon végén, ősszel rendezik majd meg. A verseny magyar és külföldi vendégcsapatok barátságos, bemutató mérkőzéséből áll majd, akik a Kincsem Póló Kupáért szállnak harcba. A Kupa egy olyan díj és egyben elismerés is, amelynek birtokosai az év legjobb Kincsem póló csapatának mondhatják majd magukat.

Nem csak a budapesti Sofitel csatlakozik póló esemény támogatójaként a sportágat szeretők köréhez. A Sofitel szállodák szerte Európában lelkes támogatói a póló eseményeknek. Legutóbb például Lengyelországban a szeptember elején rendezett pólóversenyen sikerült a Sofitel csapatának megnyernie a győztesnek járó trófeát, reméljük, hogy ez a budapesti eseményen is így lesz, és ismét a Sofitelesek emelik a magasba a legcsillogóbb kupát!

A Sofitel Budapest Chain Bridge dolgozói már várják, hogy jövőre egy újabb telivér tegye tiszteletét a szállodában. Addig azonban még a szervezők előtt áll egy óriási verseny a Kincsem Parkban, amire szeretettel látnak minden érdeklődőt.


Cikkajánló
- A rántott csirkemell az elsőszámú frissensült
- Tojásból lesz a csoda!
- A fogyasztók szavaztak: ilyen lett Az Ország Salátája
- Zöldséges sült hal lett a tökéletes családi vacsora
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing