Téli outdoor csapatépítők tökéletes helyszíne

Kipróbálna egy disznóvágással egybekötött csapatépítőt? Vagy egy könnyed, grillparty jellegű főzőversenyt valamely sztárséf közreműködésével? Ez csak két példa a számtalan outdoor, télen is tökéletesen megrendezhető csapatépítő program közül, melyekre ideálisabb helyszínt keresve sem találna.

A Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark Budapest II. kerületében, a belvárostól mindössze 20 perc távolságra várja mindazokat, akik elérhető közelségben, mégis természetes, nyugodt környezetben fekvő helyszínt keresnek, kiszakadva a belváros nyüzsgéséből. A Rendezvényparkban teraszos, panorámás, kertkapcsolatos termek, kültéri és beltéri grillkonyhák, látványkemencék és hatalmas szabadtéri területek teremtik meg a lehetőséget bármilyen kültéri vagy beltéri aktivitás megrendezésére.

Petneházy Rendezvénypark. HOL Magazin 2012.

Többnapos csapatépítőben gondolkodik? A Petneházy Club Hotel négy-hat személyes, saját szaunás faházai illetve két személyes stúdió szobái ideális elhelyezést nyújtanak a téli időszakban is. A szálloda wellness részlege beltéri medencéjével, szaunáival illetve masszázskezeléseivel egy aktív nap után igazi kikapcsolódást nyújt a vendégeknek.

Petneházy Rendezvénypark. HOL Magazin 2012.

Konkrét ajánlatkéréssel és téli outdoor programötletekért forduljon bizalommal a Rendezvénypark értékesítőjéhez, Zsótér Annához a rendezveny@petnehazy-clubhotel.hu e-mail címen vagy a +36-30-633-3028-as telefonszámon.


Cikkajánló
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei
- Nagy dobásra készül a Superfly
- XVIII. EGRI BORSZALON

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing