Téli ízekkel készül a hideg beköszöntére a New York Café

2013.09.03. | Kategóriák: Éttermek, Gasztronómia, teljes cikkgyűjtemény, Hírek

Melengető fogások a legújabb étlapon 
Már nem sok van hátra a melegből. Rövidesen nagyon kívánjuk majd azokat a pillanatokat, amikor végre olyat ehetünk, amelyek átmelegítenek, szinte fűtenek belülről.  Wolf András, a New York Kávéház chefje az őszi-téli igényekhez és tradíciókhoz igazította a New York Café étlapját. A legújabb fogások garantáltan megragadják a tekintetet, gyönyörködtetik az ízlelőbimbókat és elégedettségérzést adnak annak, aki betér a Világ Legszebb Kávéházába.  

Ízelítőül:

-          Sültbab kacsamellel, libamájjal

-          Csicsóka krémleves

-          Halászlé

-          Libamájpástétom

-          Házilag füstölt tarja tojáskrémmel, zöldfűszeres házi buciban

-          gesztenyés mousse

-          mákos szilva

Aki jól bírja a hideget, friss fagylalt kompozíciókat is kóstolhat.

Csicsóka krémleves. HOL Magazin 2013.

Az ízek kavalkádjáról a chef, a kávéházi hangulat megteremtéséről pedig az elengedhetetlen zongoraszó gondoskodik. Igazi hírességek ülnek a billentyűkhöz: Berki Artúr, a New York Café Bárzongorista Versenyének győztese, Darvas Tamás, a megmérettetés közönségdíjasa, Kovács Ernő, aki korábban már több, csúcsszínvonalú szállodában zongorázott és Nádasi Attila, aki esténként Nyugat Bárban szórakoztatja a nap végén nyugalomra vágyókat.

www.newyorkcafe.hu

New York Café

Budapest

Erzsébet körút 9-11.

Halászlé. HOL Magazin 2013.

Füstölt tarjatál. HOL Magazin 2013.

Libamáspástétom. HOL Magazin 2013.

New York szendvics. HOL Magazin 2013.

Gesztenyés mousse. HOL Magazin 2013.

Mákos szilva. HOL Magazin 2013.


Cikkajánló
- A rántott csirkemell az elsőszámú frissensült
- A fogyasztók szavaztak: ilyen lett Az Ország Salátája
- Zöldséges sült hal lett a tökéletes családi vacsora
- Egy hét múlva rajtol a magyar Bocuse d'Or-csapat Tallinnban
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing