Tejfakasztó buli az Egykettőben

Apa lettél? Csapj egy görbe estét! Az Egykettő személyre szabható tejfakasztó buli ajánlata szuper lehetőség arra, hogy megünnepeld: Apa lettél!
Nincs is szebb annál, mint amikor egy kisgyermek születik, és bővül a család. Annál pedig nem lehet nagyobb buli, mint amikor a büszke kispapa összetrombitálja a barátait, hogy ezt megünnepeljék. Úgy férfimódra! A hollandok kártyáznak, amikor gyermek születik, mi magyarok pedig iszunk, méghozzá mindenre, ami a kicsivel kapcsolatos. 

Az egészségéért, azért, hogy sikeres legyen az életben, hogy szép legyen, okos is legyen, és főleg, hogy jó nagyra nőjön. Az kismamának pedig ilyenkor csak egy dolga van, hogy a kispapát elengedje egy hamisítatlan tejfakasztó bulira!

Az Egykettőben minden megtalálható, ami igény szintjén felmerülhet, ha bulikról van szó. Ebben az esetben sincs ez másképpen. Az Egykettő az Ybl Palotában található. Lüktetése életet, zenét, vidámságot csempész a történelmi falak közé. Ebben az impozáns környezetben biztosítják, hogy igény szerint mindenki megtalálja a neki leginkább tetsző termet, vagy nyitott részt az udvaron, ahol együtt, de mégis a forgatagon belül bulizhat a társaság.

 Tejfakasztó buli az Egykettőben. HOL magazin 2013.

Ami a tejfakasztáshoz kell: Inni, inni és inni! Ezt pedig az Egykettőben aztán bátran megteheti bárki, méghozzá egyénre szabott igények szerint! Akár bort, akár sört, akár pálinkát szeretnének, hatalmas a választék. Az Egykettő házipálinkáiból pedig az első körre a ház vendégei az ünneplő férfiak.

Egyéb extrákra is lehetőség van a falak között. Igény szerint különterem is bérelhető, fiús vagy lányos díszítéssel, attól függően milyen nemű a kis jövevény. A Fröccsligetben bungalót tudnak biztosítani a szervezők, ha mégis inkább a forgatagban ünnepelnének az apukák. A különteremben lehetőség van speciális programok lebonyolítására, így ha a barátok esetleg készülnek valamilyen produkcióval az ünnepelt apukának, azt itt megejthetik zavartalanul. Projektor is rendelkezésre áll, ha a barátok levetítenék a kilenc hónap eseményeit, hogy mi vezetett az apává válásig.

 Egykettő. HOL Magazin 2013.

Pelenka póker? Jól jöhet, hisz a kispapa ezentúl úgyis minden pénzét arra költi majd… A tétekhez szükséges pelenkát az Egykettő biztosítja. Ajándékként a kispapa a gyermek súlyát forint/gramm arányban lefogyaszthatja, az első kör pálinkát a ház pálinkájából az Egykettő adja, és jár egy üveg ezévi bor is, melyre a gyermek nevét felírva, jókívánságokat lehet gyűjteni, majd eltenni és a 18-ik születésnapján jól kinyitni és meginni vele! Igény szerint menü összeállítására is van lehetőség, de falatkákat is rendelhetnek az urak, hogy jobban csússzon az ital.

Mert az apaságot ünnepelni kell!

 

www.egyketto.eu

www.facebook.com/EgykettoBisztroFroccsliget


Cikkajánló
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Céges családi napok és vállalati nagyrendezvények a legszebb balatoni környezetben
- Márványmenyasszony Étterem és Rendezvényhelyszín
- Kemencés parti a Dunakanyarban!
- Indul a MAHART Passnave zenés-vacsorás sétahajójárata

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing