„Tedd Meg MAgadért!”

2017.06.14. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

A FŐKERT Nonprofit Zrt., Budapest Főváros Önkormányzata Sportosztályával karöltve rendezi meg a „Tedd Meg MAgadért!” elnevezésű nagyszabású környezettudatos családi- és sportnapját 2017. június 17-én, szombaton, délelőtt 10 órától este 21 óráig, a Gellérthegyen.

Színes programokkal várják az érdeklődőket, lesz egészséges életmód, zöld jövő, színpadi programok, koncertek, közműcégek standjai, kézműves termékek, divatbemutató, food truck show, csapat- és egyéni sportprogramok.

Az idei családi nap különlegessége, hogy a 150 éves FŐKERT a gellérthegyi Csúszdás játszótér megújításával és átadásával kíván kedveskedni a budapesti családoknak. Külön érdekesség, hogy 50 évvel ezelőtt, 1967-ben, az akkor 100 éves FŐKERT a gellérthegyi Csúszdás játszóteret építette meg az akkori jubileum alkalmából.

A rendezvény fővédnöke Tarlós István Budapest főpolgármestere, védnökei Dr. Simicskó István honvédelmi miniszter, Újbuda országgyűlési képviselője és Hoffmann Tamás, Újbuda polgármestereA rendezvényt Dr. Szeneczey Balázs főpolgármester-helyettes és Szabó József, a FŐKERT Nonprofit Zrt. vezérigazgatója nyitja meg délelőtt 10 órakor.

A 2017-ben fennállásának 150. évfordulóját ünneplő Fővárosi Kertészet kiemelt rendezvénye lesz a gellérthegyi esemény. Az immár ötödik alkalommal megrendezett „Tedd Meg MAgadért!” célja, hogy erősítse az „én városom” életérzést, valamint, hogy felhívja a figyelmet: a városi zöld tér mindenkié. Közösen használjuk, alakítjuk, élvezzük az általuk nyújtott előnyöket és éppen ezért közösen is kell tennünk zöldfelületeink, tereink szépségéért, megóvásáért.A rendezvényen bemutatkoznak Budapest közművállalatai is, akik mind stratégiai céljuknak tűzték ki a fenntarthatóságot, a környezettudatos személet terjesztését és az edukációt. A látogatók hasznos információkkal és érdekességekkel gazdagított szórakoztató- és sportprogramokon is részt vehetnek a nyári szünet első hétvégéjén, a Gellérthegyen .

További információ és részletes programok: http://www.fokert.hu/tedd-meg-magadert-2017/


Cikkajánló
- Még több zenei élmény a Nemzeti Filharmonikusoktól
- 2020/21 az újramuzsikálás évada a Nemzeti Filharmonikusoknál
- Az online térbe költözik a Zöldülők Vására
- Beethovennel a szabadban a mester születésének 250. évfordulóján
- Tokaji Tavasz Tállyán

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing