Tavaszi rendezvényes akció a Marina Portban

2016.04.14. | Kategóriák: Szállodák, Akciók, teljes cikkgyűjtemény, Hírek

Kápráztassa el rendezvénye résztvevőit a varázslatos Balatonnál, a Hotel Marina-Port**** exkluzív, cégeknek szóló ajánlatával és vitorlázzanak együtt a kétszeres világbajnok, tizenegyszeres Kékszalag győztes Litkey Farkassal!

Különleges tavaszi csapatépítő ajánlatunk rendezvénye számára:

A Hotel Marina-Port**** konferencia csomagjaival most Ön is nyerő csapatot építhet: Litkey Farkas vezetésével felejthetetlen vitorlás élmények adnak inspirációt a kollégák számára a balatoni naplemente túra során, vagy az izgalmas vitorlás verseny kovácsolja össze még inkább a résztvevőket!

A soling hajóosztályban kétszeres világbajnok, valamint tizenegyszeres Kékszalag győztes Litkey Farkas sikerének titka az igazi csapatban rejlik: olyan embereket vesz maga köré, akik feltétlen bizalommal vannak iránta, képesek azonosulni a kormányosként hozott döntéseivel, és egymást is szeretik. Ennek eredményeként jön létre az a kohéziós erő, ami egységgé kovácsolja őket, és emiatt sikerül nekik igen gyakran gyorsabb hajókat is lehagyva nyerniük.

Mi most elérhetővé tesszük az Ön rendezvénye résztvevői számára, hogy testközelből legyenek részesei a világbajnok vitorlázó csapatának! Éljen a páratlan lehetőséggel, kérje ajánlatunkat most!

Továbbá tavaszi rendezvény akciónk keretében a mi ajándékunk cége számára:

- wellnessrészleg nyitva tartásának hosszabbítása 2 órával akár egy feledhetetlen uszoda partyhoz, vagy egyszerűen „csak” relaxálni a külső-belső harmónia megteremtéséhez;

- késői kiköltözés foglaltságunk függvényében (10 óra helyett 14 óráig használhatóak szobáink és a wellness részlegünk az elutazás napján);

- 1 terem használata a rendezvény idejére projectorral, vászonnal, alap hangosítással, 2 flipchart táblával, papírral és tollakkal;

- kedvezményes csomagárak, amelyekről kérje személyre szabott ajánlatunkat kollégáinktól.

 Tavaszi akció a Hotel Marina Portban. HOL Magazin 2016.

Indoor és outdoor programajánlatok csapatépítő tréningek, tavaszi céges rendezvények számára a Balaton-parton:

- szabadtéri főzőprogramok a vízparton (bográcsozás, grill parti, főzőverseny stb.);

- vitorlázás, sárkányhajózás a Balaton hullámai közt;

- izgalmas csapatépítő paintball;

- kalandos geocaching túra mesés helyszíneken;

- kerékpártúra a Balaton-parton;

- biliárd-, darts-, csocsó bajnokság;

- zártkörű buli élőzenével, stand-up comedy-vel;

- karaoke party koktélokkal;

- kaszinó;

- uszoda party;

- kulináris élvezetek borkóstolóval, pálinkakóstolóval.

A közvetlen vízparton, 1 hektáros parkkal rendelkezdő balatonkenesei Hotel Marina-Port**** nappali rendezvény esetén akár 400 főig, szállással egybekötött rendezvénynél pedig akár 220 főig ideális helyszín gálavacsorák, csapatépítő tréningek, termékbemutatók, konferenciák, szemináriumok, partner partik, családi összejövetelek számára.

Tavasztól őszig 600 m2-es rendezvénysátorral bővül kapacitásunk.

Kérjen ajánlatot most tapasztalt kollégáinktól a Hotel Marina-Port**** által szervezett csapatépítő tréningek, egyéb céges rendezvények megvalósításával kapcsolatban!

Tel.: + 36 30 680 57 67

E-mail: sales@hotelmarinaport.hu

Élvezze Ön is a Balaton közelségét, Budapesttől mindössze 1 órányi autóútra!


Cikkajánló
- A rántott csirkemell az elsőszámú frissensült
- Tojásból lesz a csoda!
- A fogyasztók szavaztak: ilyen lett Az Ország Salátája
- Zöldséges sült hal lett a tökéletes családi vacsora
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing