Tavaszi megújulás a Salon Étteremben

Ahogy a természet, úgy a New York Kávéház fine dining étterme, a Salon Étterem is követi az évszakok váltakozását. Étlapját mindig az aktuális évszakhoz igazítva kínálja kulináris remekműveit Wolf András, az étterem executive chef-je. A friss étlapon szerepel tavaszi zöldborsó leves, spárga, érlelt marha és házi epres-túrós lepény is. Természetesen mind-mind a már jól ismert esszenciális magyar gasztronómia elvei szerint, ahol az ételek ízét megtartva, de textúráját, tálalását, formáját és színét átalakítva hozza létre a kreatív művészi egységet.

Az étlap megújulás mellett maga az étterem is kisebb tavaszi megújuláson megy keresztül. Hamarosan megújult külsővel fogadjuk vendégeinket. Az apró átalakítások a vendégek még teljesebb kiszolgálását és a legkifinomultabb igények kielégítését szolgálják.

Salon Étterem a New York Palotában. HOL Magazin 2012.

A megújulás jegyében hamarosan elindul éttermünk önálló honapja is. Itt nem csak megtekinthetik az éppen aktuális étlapot, hanem részletes leírást találnak az esszenciális magyar gasztronómiáról, megismerhetik éttermünk csapatát és képeket nézegethetnek a galériában. A weboldalon asztalt foglalhatnak online módon és a virtuális vendégkönyvünkben megoszthatják gondolataikat, véleményüket velünk és a közösségi oldalakon keresztül barátaikkal is. Az aktuális menüt honlapunk elindulásáig a www.newyorkcafe.hu oldalon tekinthetik meg.


Cikkajánló
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- A Golden Season menü új korszakot nyit az Arany Kaviár történetében
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Gyulán nyitja második franchise éttermét a Creppy
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing