Tavaszi megújulás a New York Kávéházban

2016.04.13. | Kategóriák: Éttermek, Gasztronómia, teljes cikkgyűjtemény, Hírek

Minden, ami színes, zsenge, harsog és ropog - a Világ Legszebb Kávéházának étlapján

Harsogó zöldek, friss saláták, könnyű, citrusos ízek – a legfinomabb szezonális alapanyagokból készülnek a legújabb fogások a New York Kávéházban. Az étlap teljesen megújult, tökéletesen illeszkedik a tavaszi lehetőségekhez.

Friss zöldségek, saláták, fűszernövények, hajtások, vörös-és tavaszi gyümölcsök - ezek a tavaszi, könnyen fogyasztható és nem terhelő alapanyagok, amelyeket Wolf András chef a legnagyobb kreativitással varázsol a vendégek tányérjára. Ha valaki még nem tudott elszakadni a téli, nehezebb menüktől, továbbra is megtalálja az étlapon a marhát, borjút, kacsát, mangalicát, malacot és bárányt, de a könnyebb ételekre vágyók fogas, lazac és tintahalfogások közül is választhatnak. A köretek viszont már főként tavasziak, zsenge salátalevelek, zöldborsó, karalábé… minden, ami színes, könnyű és tavaszi.

Libamájpástétom vörösáfonyával. HOL Magazin 2016.

Az új étlapon is kedvezünk azoknak, akik csak glutén-, laktóz- és cukormentes ételeket fogyasztanak!

Ízelítőül:

-        Libamájpástétom vörös áfonyával

-        Bivaly mozzarella, mogyorós padlizsánkrémmel, aranymazsolás kaláccsal

-        Tintahal saláta fokhagymával és chilivel pirítva, citrusokkal és fekete kenyér chips-szel

-        Borsós csirke raguleves zúzával

-        Házi készítésű zöld kagylótészta gorgonzolával és lazaccal

-        Fogas filé karalábéval és fondant burgonyával

-        Rózsaszín kacsamell szedres-gombóccal

-        pisztáciás málna torta

-        Feketeribizlis panna cotta

A tányérokon nem csak jó ízű ételt találunk, hanem igazi kompozíciót: a megjelenés, a színek és az ízek olyan harmóniáját, amelyet csak a legelismertebb chefek tudnak megálmodni.

Bárány a Salon Étterem megújult étlapján. HOL Magazin 2016.

Csirke a Salon Étterem megújult étlapján. HOL Magazin 2016.

Fogas a Salon Étterem megújult étlapján. HOL Magazin 2016.

Kacsamell a Salon Étterem megújult étlapján. HOL Magazin 2016.

 

New York Kávéház

1073 Budapest, Erzsébet krt. 9-11.

www.newyorkcafe.hu

 

 

 


Cikkajánló
- Kihirdették a Magyar Sommelier Szövetség idei díjazottait
- Edinaturally - Partner a megújulásban!
- Új magyar gin a Bestillótól
- Omega-3 tojást tojó tyúkokat nevelnek a Szent István Egyetemen
- Feljövőben a minőségi, prémium szaloncukrok 2020-ban

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing