Tavaszi könnyedséget kínál a New York Kávéház új étlapja

A hideg, kemény téli napokkal elhagyásával a nehéz ételeket is magunk mögött hagyhatjuk. Szervezetünk a sok disznótoros és zsíros étel után némi könnyebbségért kiált, ezt a hangot hallotta meg Wolf András, a New York Kávéház chefje: megújította az étlapot, amely ezennel a frissesség teljes tárházát felsorakoztatja.

A Világ Legszebb Kávéházának új étlapján szereplő ételek íze nem csak tökéletes összhangban áll a megújulás érzésével, színeiben és megjelenésében is igazodik ahhoz.

Ízelítőül:

- Nyúlgerinc epres salátával

- Fogasfilé borsóval

- Libamáj zsírjában, hagymával és kápia paprika pürével

- Bohém szelet

- Vanília mousse feketeribizlis málnával

Libamáj zsírjában, hagymával és kápiapaprikapürével. HOL Magazin 2013.

Az ízek kavalkádjáról a chef, a kávéházi hangulat megteremtéséről pedig az elengedhetetlen zongoraszó gondoskodik. Igazi hírességek ülnek a billentyűkhöz: Berki Artúr, a New York Café Bárzongorista Versenyének győztese, Darvas Tamás, a megmérettetés közönségdíjasa, Kovács Ernő, aki korábban már több, csúcsszínvonalú szállodában zongorázott és Nádasi Attila, aki esténként Nyugat Bárban szórakoztatja a nap végén nyugalomra vágyókat.

www.newyorkcafe.hu

New York Café

Budapest

Erzsébet körút 9-11.

Fogasfilé borsóval. HOL Magazin 2013.

Nyúlgerinc epres salátával. HOL Magazin 2013.

Bohém szelet. HOL Magazin 2013.

Vanília mousse feketeribizlis málnával. HOL Magazin 2013.


Cikkajánló
- Versenyfőzés sztárokkal a METRO Gasztroakadémián
- Sztárséfet igazolt a Dreher
- A Creppy Franchise System a legígéretesebbek között
- Ismét a tokaji aszút ünnepelhetjük
- Világbajnoki címért küzd a magyar válogatottal az Avalon Ristorante cukrásza, Nagy Csaba!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing