Tavaszi könnyedséget kínál a New York Kávéház új étlapja

Igazi frissességet ígér a New York Kávéház tavaszi étlapja. A könnyed falatok szinte megkönnyebbülést jelentenek szervezetünknek a téli és Húsvéti nehéz étkek után – ezen kívül nem elhanyagolható az sem, hogy a változékony tavaszi időjárást sokkal jobban viseljük, ha nem terheljük magunkat feleslegesen zsírral és szénhidráttal. Wolf András, a New York Kávéház chefje ismét megújította az étlapot, amely ezennel a frissesség teljes tárházát felsorakoztatja.

A Világ Legszebb Kávéházának új étlapján szereplő ételek íze nem csak tökéletes összhangban áll a megújulás érzésével, színeiben és megjelenésében is igazodik ahhoz.

Ízelítőül:

- Házilag marinált lazactojás sárga krémmel és édeskömény salátával

- Tintahal saláta fokhagymával és chillivel

- Áfonyás pannacotta mogyoróhabbal

Természetesen az étlap évszakonként változik. Ez nem csak az aktuális időjáráshoz igazodik, hanem – ezzel összefüggésben – az idehaza elérhető alapanyagokhoz is. A konyha elsősorban hazai jellegzetességekkel dolgozik, minthogy fő célja is az, hogy a magyar ízeket megismertesse azzal a több száz turistával, aki nap, mint nap megfordul a Világ Legszebb Kávéházában, és kedvezzen azoknak a hazai látogatóknak, akik különleges környezetben élveznék a magyar konyha remekeit.

Tintahal saláta chillivel. HOL Magazin 2014.

Chefünk külön felhívja a figyelmet a főzelékre, amely kuriózum – hiszen máshol a világon nem készítik. Természetesen – ahogy az Wolf Andrástól már megszokott – a hagyományos ízeket nem hagyományos formában élvezhetjük, mert főzelékeink lisztmentesen, modern konyhatechnológia alkalmazásával készülnek.

A „házi” kifejezés a New York Kávéház esetében nem csak egy üres sablon, mert konyháján valóban házilag készül minden tészta, lekvár, füstölt termék és még az összes pékáru is.

Az ízek kavalkádjáról a chef, a kávéházi hangulat megteremtéséről pedig az elengedhetetlen zongoraszó gondoskodik.

Áfonyás Panna Cotta. HOL Magazin 2014.

 

www.newyorkcafe.hu

New York Café

Budapest

Erzsébet körút 9-11.

 

 

 


Cikkajánló
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Gyulán nyitja második franchise éttermét a Creppy
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Színház még nincs, bisztró már van: megnyitott az Átrium Bisztró
- Fenntarthatósági díj az őriszentpéteri Pajta Étteremnek

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing