Tavaszi felfrissülés a Boscolo falai között

Tavasszal feléled körülöttünk a természet. A szivárvány minden színében virágok pompáznak, zamatos gyümölcsök teremnek a fákon és finom napsugarak cirógatják bőrünket. Ennek fényében, a Boscolo Budapest és Boscolo Residence arra törekszik, hogy a tavasz teljes megújulásának jegyében meglepje kedves vendégeit. A meglepetések 2015 májusától lesznek elérhetőek.

Mindannyiunk számára a víz az életet jelenti, ezért minden szállodába érkező vendégünk számára egy 0,75 l Szentkirályi vízzel szeretnénk kedveskedni. Ugyanis, egy fárasztó utazás után felüdülést tud nyújtani egy hűsítő pohár víz.

Sőt mi több, nem csak az érkezés pillanatában fontosak számunkra vendégeinknek, hanem teljes tartózkodásuk alatt is szeretnénk a legjobb szolgáltatásokkal kellemes felüdülést nyújtani számukra. Ennek érdekében, a Boscolo Budapestben minden szobatípusban vendégeink számára a napszak bármelyik időszakában tudnak elfogyasztani egy forró kávét vagy teát.

A Boscolo Budapest szálloda mellett, a Boscolo Residence is folyton igyekszik valamilyen újítással kedveskedni a vendégei számára. A sportolás nagyon fontos, hogy meg tudjuk őrizni az egészségünket, ezért a Boscolo Residence-ben egy új fitness terem nyit meg, ahol a luxus apartmanok vendégei gyönyörű környezetben kapcsolódhatnak ki egy eseménydús nap után.


Cikkajánló
- Hajrá immunerősítés!
- Gyakorlati tudnivalók a COVID-19 tesztekről utazóknak és munkavállalóknak
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Az életmentés nem állhat meg! Adj vérplazmát!
- Tavaszi testi-lelki megtisztulás a természet erejével

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing