Tabáni műhelytitkok…

2015.02.24. | Kategóriák: Éttermek, Gasztronómia, teljes cikkgyűjtemény, Hírek

Locavore a kulisszák mögül
Trükkök, tippek, tanácsok - a borválasztás művészete…
Új étlap – különleges ízkombinációk…
Csak kérdeznie kell – a chef válaszol…  

A budai Locavore Étterem lehet, hogy sokak számára ismerős már, de nekik és főleg új követőinknek is tartogatunk meglepetéseket.

Adott egy pazar kilátással rendelkező tökéletes helyszín, egy modern konyhafilozófia, egy vállalkozó kedvű, kísérletező chef és persze a mindenre nyitott vendégek.

Az évkezdetek az újításokról, a felfedezésekről és mindezek alapján a különleges kínálatról szólnak. Nem történik ez másként a Locavore-ban sem. Halász István chef megálmodta, kitalálta s kitálalta a szezon legeredtibb ízeit… Ebédeljen vagy vacsorázzon velünk és eközben garantáltan kiderül, melyek is ezek…

Hihetetlen, de a friss spenót és az egzotikus kókusz csodálatos összhangba kerülnek tányérunkon (Zöldcurry-s spenótleves kókusztejjel és tésztarúddal). Így az előétellel meg is lennénk. Főételként a pisztráng és a lencse párosításaként “Grillezett pisztrángfilé szalonnás lencsemártással” a következő fogás. Ha még fér belénk a csokoládé és a karfiol kettőse koronázza meg a menüt (Csokoládé brownie vaníliás kávémártással és édes karfiolrózsával).

Mit igyunk ehhez a fenséges menühöz? Mi mást, mint kézműves borokat Kovács Antal sommelier, a pincearon.hu és Nyolcas Ádám (nyolcasbor.hu) ajánlásával.

Adjunk még ehhez egy csipetnyi jókedvet, minőségi kiszolgálást és garantáltan emlékezetes élményben lesz részünk…

És ha ezek után még maradtak kérdései, a chef szívesen válaszol mindenre február 27-én 18:00 – 21:00 között “Kóstolj és kérdezz!” interaktív gasztro est a Locavore-ban, ahol Halász séf minden titkára fény derül.

Asztalfoglalás: info@locavore.hu, Budapest, 1016, Naphegy u, 67., 799 0401

Jó étvágyat kívánunk!


Cikkajánló
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Színház még nincs, bisztró már van: megnyitott az Átrium Bisztró
- Fenntarthatósági díj az őriszentpéteri Pajta Étteremnek
- Kés-Villa-Buda: ELKÉSZÜLT BUDA ÉTLAPJA
- Hello Buda! A Stand25 megérkezett!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing