T1 – Autó bemutatóval debütált a helyszín

Novemberben az európai autóipar kistigrise is a Terminal 1 Airport Event Centert választotta legfrissebb modellje bemutatójának helyszínéül. 
Októberben, a szakmai megnyitó alkalmából lenyűgöző hang- és fényhatásokkal, terített asztalokkal, kényelmes lounge sarkokkal várta vendégeit a főváros legújabb rendezvényhelyszíne. A több száz meghívott vendég számára rendezett prezentáció sikeréhez nagy mértékben járult hozzá a környezet. A helyszíngazda konzorcium, a Comp-Let, a New Edge és az A. Vision munkatársai bizonyították a rendezvénycsarnok létjogosultságát a piacon.

Az idén májusban bezárt repülőtéri terminál az elmúlt fél évben szolgált már raktárképpen, kantinként, de filmforgatás helyszínéül is. Ez utóbbi sikerén felbuzdulva látta meg a lehetőséget néhány rendezvényszakember.

Terminal 1 Airport Event Center. HOL Magazin 2012.

A Budapest Airport végül egy rendezvényeszköz és -dekorációs, egy cateringes valamint egy fény- és hangtechnikai céggel közösen létrehozta a Terminal 1 Airport Event Centert, amely október végén mutatkozott be a szakmai partnereknek és a potenciális megrendelőknek. A bemutatón bebizonyosodott, hogy akár konferenciák, akár elegáns fogadások, akár hangversenyek és koncertek rendezésére is kiválóan alkalmas az ötszáz fős műemléki épület. A terminál saját, négyszáz autó befogadására is alkalmas parkolóval rendelkezik.

www.terminal1.hu

közvetlen kapcsolat

Terminal 1 Airport Event Center. HOL Magazin 2012.

Egy kis történelem:

Az ifjabb Dávid Károly tervei alapján 1939 megálmodott, majd 1950-ben átadott, ma már műemléki védelem alatt álló épületet 2005-ben teljesen felújították.

Sokan nem tudják:

A ferihegyi légikikötő, legfontosabb jellegzetessége a repülőgépet formázó alaprajz, amihez hasonlót nemigen ismerünk. A szárnyak a kiszolgáló épületek (vám-, útlevél-, tranzitépület), törzse a nagy váróterem. Vezérsíkja a bejárat felőli két rövidebb irodai oldalszárny, a légcsavarok pedig a két toronyból jönnek ki. Az egyik torony a forgalomirányításé volt, a másik eredetileg a meteorológusokat szolgálta.

Terminal 1 Airport Event Center. HOL Magazin 2012.

 


Cikkajánló
- Krúzolj a Krúzerből indulva
- Új extrém szórakoztatóközpont várja a sport szerelmeseit Budapesten
- Elkészül a Párisi Udvar Hotel Budapest az év végére
- Megújul a bajnai Sándor-Metternich-kastély
- Átadták a felújított margitszigeti Casinót

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing