Születésnapi koncertek az A38 hajón

2017.04.27. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

Tizennegyedik születésnapját ünnepli péntektől vasárnapig az A38 hajó, ahol ezúttal is számos különleges koncertet rendeznek.
Ahogy a korábbi években már megszokottá vált, idén is az A38 születésnapján nyit újra a tetőterasz, ahol pénteken az osztrák Mother's Cake tart lemezbemutató koncertet. Legutóbb ők játszottak a Wolfmother vendégeként az Akvárium teltházas nagytermében - szerepel az A38 MTI-hez eljuttatott ajánlójában.

Mint írták, szombaton Manoya mutatja be friss albumát, az Against All Odds & Against None című anyagot, vasárnap pedig a Mayberian Sansküllots lép színpadra az A38 tetőteraszán.

A koncertteremben a New York-i hardcore színtér meghatározó szereplője, a Gorilla Biscuits első magyarországi koncertjét adja pénteken, szombaton a japán énekes-dalszerző, Miyavi (Isihara Takamasza) lép fel, vasárnap pedig a Zagar játssza újra tíz éve megjelent lemeze, a Cannot Walk Fly Instead dalait.

Az A38 partykínálata a hétvégén szintén sokszínű lesz: pénteken a tetőteraszt nyitja szokásához híven a Tesco Disco, szombaton Lithium Nightot tartanak a British Mood dj-i, a koncertteremben szombat este Chris Travis adja első hazai fellépését, vasárnap pedig Daedalus játszik. A nyári átállás jegyében vasárnap Palotai pörgeti kedvenc lemezeit az orrteraszon.

Az A38-at egy egykori ukrán uszály teljes átalakításával hozták létre. 2003. április 30-án Maceo Parker koncertjével avatták fel, azóta Budapest kedvelt és nemzetközileg is ismert szórakozóhelyévé vált: zenei koncertek és fesztiválok helyszíne, bárral és étteremmel rendelkezik, 2010 óta önálló kiállítóteret működtet. 2012-ben az egyik rangos útikönyvkiadó, a Lonely Planet, valamint az Electronic Beats magazin közönségszavazásán is az év legjobb klubjának választották.

 

 

 

 

MTI 2017. április 26., szerda 14:27


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing