Sztárvendéggel ünnepel a MaReSz

Szövetsége idén ünnepli fennállásának 20. évfordulóját, mely alkalomból különleges születésnapi ünnepséget szervez június 12-én az ÖbölHáz Rendezvényközpontban. 
A Tisztújító Közgyűlést követően 19 órától megemlékezünk az elmúlt évek főbb eseményeiről és kihirdetjük pályázati felhívásunk nyerteseit. Az est további részében is különleges programokkal, interaktív csapatépítő játékokkal és tánccal várunk minden szakmabeli kollégát, partnert, érdeklődőt.

A vendéglátást számos neves szolgáltató biztosítja: kóstolhatunk majd szarvasragut szalvétagombóccal, házi füstölésű kolbász- és sajtkülönlegességeket, mini hamburgert, különleges kenyérlángosokat, bruchettát és egyéb ínyencségeket.

Az est sztárvendége a Back to Black, akik nem hiába kapták a„Legjobb Bulizenekar” elnevezést - bízunk benne, hogy ezen az estén is fergeteges hangulatot csinálnak. Ráadásul aki nem csak táncolni, hanem énekelni is szeret, annak arra is lesz lehetősége a karaoke-show széles repertoárjából választva!

Természetesen gondoltunk azokra is, akik szívesebben töltenék beszélgetéssel az estét: nekik hangulatos lounge-sarok áll majd a rendelkezésükre.

A játékos kedvűek a rendezvény egész időtartama alatt játszhatnak csapatépítő játékainkkal, ahol a legjobbak meglepetésben részesülnek! Érdemes tehát minél több kollégával érkezni!

Találkozzunk tehát június 12-én az ÖbölHáz Rendezvényközpontban! (Cím: 1117, Budapest, Kopaszi gát 2.) A helyszínen őrzött parkoló biztosított.

Belépődíj: MaReSz képviselőknek ingyenes, minden további dolgozónak, vendégnek 2000 Ft, mely tartalmazza a welcome koktél, az alkoholmentes italok, bor- és sörkínálat, illetve a vendéglátás árát.

A vidékről érkező vendégeknek a Danubius Hotel Flamenco kedvezményes szálláslehetőséget biztosít aznap éjszakára!

Részvételi szándékát legyen szíves legkésőbb június 10-ig jelezni a fotitkar@maresz.hu e-mail címen. További részletekért kattintsanak honlapunkra!


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing