Sztárséfekkel ünnepelt az HBO

Nagyszabású díszbemutató keretében mutatta be új, saját készítésű, magyar sorozatát, a Társas játékot a magyar HBO október 14-én péntek este, Budapest egyik legújabb színházában, a RaM Colosseumban, ahol a hazai filmes világ sztárjait a magyar gasztronómia prémium kategóriás világa várta.

Az este már külsőségeiben is igazi hollywoodi hangulatot árasztott, a sorozat sztárjai elegáns hófehér autókkal érkeztek és a bevonuláskor fotósok hada sorakozott a vörös szőnyeg mellett. A vendéglátás ötcsillagos volt, hiszen Budapest legismertebb és legfelkapottabb éttermei szolgáltatták a kulináris élményeket a díszbemutató vendégei számára. Az HBO a prémium minőséget képviseli a televíziózásban, ezért ezen a rendkívüli estén a magyar gasztronómia top kategóriás éttermeinek kínálatával látta el a színész- és celebvilág krémjét is felvonultató illusztris vendégsereget.

A Baldaszti's Delikátesz és Bisztró sztárséfje, Segal Viktor többek között tésztában sült angus rib-eye-jal és serpenyős chilis édesburgonyával, valamint tápioka curry levessel kápráztatta el a jelenlévőket, míg a Chili & Vanília standjánál maga Mautner Zsófia szolgálta fel a változatos sushi makikat kókusztejes, zöldségcurrys jázminrizzsel, melynek elfogyasztását igazi New York-i sajttorta koronázta meg. A gourmet éttermek sorát gyarapította még a Babel Delicate különlegessége, a tépett konfitált kacsacomb és sült kacsamáj árpagyöngy rizottóval, valamint a balatonszemesi Kistücsök étterem kínálata is, amelynek legnépszerűbb étele a házi kenyéren tálalt diós házinyúl rolád volt aznap este.

Az állófogadás nyújtotta ízélményt további kulináris élmények fokozták: különleges sajt- és sonkakínálat, széles bonbon- és csokoládéválaszték, illetve borkóstoló várta az ínyenc vendégeket.

Jóízűen vacsoráztak a bemutató után a vendégekkel a sorozat sztárjai is, a két rendező, Herendi Gábor és Fonyó Gergely, valamint Básti Juli, Pokorny Lia, Gazsó Görgy, Martinovics Dorina, Simon Kornél, Thuróczy Szabolcs és Balsai Mónika is.

HBO rendezvény a RaM Colosseumben. HOL Magazin 2011.

A Társas játékról

A magyar HBO új, saját gyártású sorozata a két sikeres filmes rendező, Herendi Gábor és Fonyó Gergely közös rendezésében született. Olyan neves művészek tűnnek fel a mellékszerepekben, mint Básti Juli, Kovács Patrícia, Gálffi László vagy Rudolf Péter. A főbb szerepeket pedig olyan ismert vagy még feltörekvő fiatal tehetségekre bízták, mint Pokorny Lia, Thuróczy Szabolcs, Balsai Mónika, Gazsó György, Martinovics Dorina, Réti Adrienn, Tornyi Ildikó vagy Simon Kornél.


Cikkajánló
- A 194. Anna-bál szakmai szemmel
- St. Andrea Skybar: szezon indul!
- A filmturizmus megerősítéséről állapodott meg a Korda Stúdió és a Magyar Turisztikai Ügynökség
- NDustrialStudios egy rendezvényhelyszín a gyárépület közepén
- Ötödik évadjára készül a Budapest Park

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing