Sztárséf a Hertelendy Kastélyban

Az ország egyik legelegánsabb kastélyszállójában, a Hertelendy Kastélyban folytatja pályafutását Stefan Gebhardt, közismert német sztárséf. Hazánk egyik legelismertebb séfje eddig a 2010-es Év Éttermének választott Chateau Viszben vezette a konyhát, de április 1-től már új munkahelyén irányít.

A kastélyhotel már eddig is kiemelkedő gasztronómiai kínálattal rendelkezett, melyhez a kiváló bioalapanyagok is hozzájárultak, melyek a kastély saját kertészetében teremnek. Az új konyhafőnök sous chefje Vida Anikó lesz, akivel már volt munkahelyén is összeszokott párost alkottak. Stefan Gebhardt elmondta, hogy nagy örömére szolgál, hogy egy Relais & Châteaux tag kastélyszállodában dolgozhat, illetve hogy nagyon inspirálóan fog hatni rá az itteni festői környezet.

A 20 szobával és lakosztállyal rendelkező kastély ezentúl, tehát nemcsak rendkívüli eleganciájával, páratlan fekvésével és modern felszereltségével, hanem naponta változó, garantáltan exkluzív és kifogástalan ízharmóniájú fogásaival várja vendégeit.

 

A kastélyról további információkat talál weboldalukon >>>

 


Cikkajánló
- Eldőlt, melyek Magyarország legjobb kenyerei
- A Séf, aki két menüztetés között lett második a Bocuse d'Oron
- Fenntarthatósági díj az őriszentpéteri Pajta Étteremnek
- Ötven séf, ötven történet a 10. Electrolux Gourmet Fesztiválon
- Nyelv babérral - gasztronómiai szöveggyűjtemény

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing