Sztárséf a Hertelendy Kastélyban

Az ország egyik legelegánsabb kastélyszállójában, a Hertelendy Kastélyban folytatja pályafutását Stefan Gebhardt, közismert német sztárséf. Hazánk egyik legelismertebb séfje eddig a 2010-es Év Éttermének választott Chateau Viszben vezette a konyhát, de április 1-től már új munkahelyén irányít.

A kastélyhotel már eddig is kiemelkedő gasztronómiai kínálattal rendelkezett, melyhez a kiváló bioalapanyagok is hozzájárultak, melyek a kastély saját kertészetében teremnek. Az új konyhafőnök sous chefje Vida Anikó lesz, akivel már volt munkahelyén is összeszokott párost alkottak. Stefan Gebhardt elmondta, hogy nagy örömére szolgál, hogy egy Relais & Châteaux tag kastélyszállodában dolgozhat, illetve hogy nagyon inspirálóan fog hatni rá az itteni festői környezet.

A 20 szobával és lakosztállyal rendelkező kastély ezentúl, tehát nemcsak rendkívüli eleganciájával, páratlan fekvésével és modern felszereltségével, hanem naponta változó, garantáltan exkluzív és kifogástalan ízharmóniájú fogásaival várja vendégeit.

 

A kastélyról további információkat talál weboldalukon >>>

 


Cikkajánló
- Megjelent a MennyeiMentes Desszertkönyv!
- Hello Buda! A Stand25 megérkezett!
- Már elérhető a chocoMe exkluzív karácsonyi csokoládékollekciója
- A tej és a tejtermékek szerepe a kiegyensúlyozott táplálkozásban
- Debrecenben nyílik a Creppy PalacsintaHáz első franchise étterme

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing