SZIVÁRVÁNY A VILÁG!

2017.03.07. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Hírek

KIÁLLÍTÁS AZ ESÉLYEGYENLŐSÉG JEGYÉBEN  
A Babagenetika Egyesület és a budavári Hilton Budapest szervezésében március 18. és április 7. között kerül sor a „Szivárvány a világ!” című kiállításra. A Budai Várnegyedben lévő patinás szálloda Dominikánus Kerengőjében ezúttal fogyatékkal és tartós betegséggel élő, valamint daganatos gyermekek alkotásai láthatók.

AZ ÖTLET

A három héten keresztül látható rendezvény legfőbb üzenete, hogy egyikünk sem kevesebb a másikunknál. Nem az számít, kinek milyen betegsége, vagy testi, szellemi fogyatékossága van, hanem az, hogy képesek vagyunk alkotni. A művekben ott rejlik ifjú alkotóik képzelőerejének és lelkének sokszínűsége. A legtöbb rajzhoz magyar és angol nyelvű leírás is található. A képeket meg lehet vásárolni, így támogatva a kis művészeket. A kiállítás kabalája a szivárványos felhő, a pillanat szabadságának, a képzelőerőnek, a változatosságnak a jelképe.

A TÁMOGATÓ

A Danubius Hotels Group egyik legszebb szállodája, a budavári Hilton Budapest – akárcsak az egész Hilton szállodalánc - mindig is szívügyének tekintette a karitatív tevékenységet. Ezen belül is kiemelt hely jut a gyermekek támogatásának. Ahogyan azt már Conrad N. Hilton (1887-1979), az alapító is hangsúlyozta: „Mindig ragadd meg a lehetőséget, hogy jótékony cselekedeteken keresztül védelmezhesd és támogathasd a gyermekeket, mert a jövő a gyermekeké! Nem véletlen, hogy a fiatalok támogatása oly nagy múltra tekint vissza a cégnél. Szerveztek már többek közt jótékonysági koncerteket a UNICEF javára, rendszeres támogatói a fogyatékkal élő iskolások sportnapjának, kirándulást, kézműves programokat, gyűjtést szerveznek gyermekotthonok kis lakóinak, pályaorientációs napokra invitálják a szakma iránt érdeklődő tanulókat, minden ősszel 50 rászoruló gyermeknek élelmiszeradományt juttatnak el és minden évben valóra váltják egy betegséggel élő gyermek kívánságát a Csodalámpa Alapítvány partnereként.

 

Főszervező: Babagenetika Egyesület

A kiállítás fővédnöke: Árvai Zoltán, a Hilton Budapest igazgatója


Cikkajánló
- Tojásból lesz a csoda!
- A fogyasztók szavaztak: ilyen lett Az Ország Salátája
- Zöldséges sült hal lett a tökéletes családi vacsora
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- Egy hét múlva rajtol a magyar Bocuse d'Or-csapat Tallinnban

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing