Színek, friss ízek, tavasz és egy színházi este…

Itt a Tavasz, a Tabáni Tavasz. A zöldbe boruló budai domboldal, a virágzó gyümölcsfák, a madárcsicsergés, a pesti oldal panorámája, vonzza a sétát kedvelő budapesti kirándulókat. És persze a tiszta levegőjű séta meghozza az étvágyat is. És ha mindehhez még egy izgalmas történet is társul, színészekkel és a magával ragadó színházi körítéssel, megéri beszélni róla…

Hová is menjünk? Hol csillapítható az éhség? A tavasz beköszöntével a piacokon, termelőktől beszerzett, színes, friss zöldségeket felhasználó éttermek közül a Locavore ízei a legmeggyőzőbbek. A meghatározó színek, legyen szó akár a zöldről, sárgáról vagy pirosról, a Locavore étlapján életre kelnek. Nemcsak a látvány lenyűgöző, hanem a különféle minőségi alapanyagok és étkek is megjelennek a tavaszi étlapon. És akik a könnyedebb fogásokat részesítik előnyben? Hát persze, hogy ők is élvezhetik a Locavore újításait, a salátabárt és a könnyed előételeket.

De a kulturális éhség is csillapítható a Locavore programjaival, hiszen egy igazi gasztro pillanat, a Gyilkosság a vacsorán, vár vendégeinkre április 16-án, 19:00 órától.

Nem is tudom, hogy válasszunk – mitől lesz tökéletes a tavaszi életérzéshez legjobban illő menüsor? Az már biztos, hogy ide nem elég egyszer eljönni.

Legyen szó akár a napi ajánlatokról vagy akár a vacsoraszínházról, a Locavore mindig remek választás.

Ha tehát tavasz, akkor Locavore Étterem a Tabán tetején… És hogy mitől akar majd újra és újra visszatérni? Talán a Locavore szerviz, a pazar tálalás, az izgalmas programok, a csodás levegő, a terasz kínálta kényelmes és elegáns környezet… Na meg az utánozhatatlan Locavore érzés… igen, ez az igazi Tabáni Tavasz, és igen, ez a igazi Locavore menü.

Gyilkosság a vacsorán. HOL Magazin 2015.


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing