Szilveszterezzen a Világ legszebb kávéházában

Az év legfontosabb eseményeire érdemes idejében elkezdeni készülni. Pláne ha az újévet egy pezsgő hangulatú buli keretében, a világ legszebb kávéházában szeretné köszönteni. Másrészről pedig a nyári melegben jólesik kicsit elgondolkozni, a szabadság alatt ráérősen eltervezni mit is szeretnénk csinálni a téli ünnepi időszakban.

Ajánlatunk az évvége egyik legexkluzívabb partijára szóló meghívás. Foglaljon helyet idejében! A New York Kávéház varázslatos Szilveszter éjszakáját a 2012-es bárzongorista verseny nyertesének zongora játéka teszi feledhetetlenné. Az élő jazz standarek mellé pedig 3 és 4 fogásos menüből válogathatnak, ahol terítékre kerülnek a hagyományos magyaros szilveszteri és újévi étkek az esszenciális magyar gasztronómia újrafogalmazásában. Úgymint a káposzta krémleves füstölt sonkahabbal, a marinált libamáj, vagy a lencse és a ropogós malacsült is. A 3 fogásos menü ára 80 Euro, a 4 fogásos 88 Euróba kerül, míg a bor fogyasztás a la carte történik.

Amennyiben meghívásunk felkeltette érdeklődését, kérje részletes menü ajánlatunkat és a helyfoglalásához keresse bizalommal Tóth Márta kolléganőnket. Legfrissebb híreinkkel kapcsolatban pedig csatlakozzon Facebook-os oldalunkhoz.


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing