Szezonzáró buli az Európa Pontban

2013.06.04. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek, Kultúra

Besh o droM koncert - Június 7. 19:30 (péntek)
Június 7-én szezonzáró bulival vár mindenkit az Európa Pont. Az estét a szlovén nagykövetség 'You See Me – I See You: Kulturális sokszínűség roma szemmel' című fotókiállítása nyitja. 20 órától a számos hazai és külföldi teltházas koncertet adó, román, magyar, cigány és balkáni szólamokat újraértelmező Besh o droM zenekar szabadítja ránk zenei repertoárját. A kelet-európai és balkáni kultúrák népzenéit ötvöző dallamokra már az amerikai közönség is felfigyelt, hiszen a Montreali Jazz Fesztiválon több száz zenekar közül választották a Besh o droM-ot az év egyik nagy felfedezettjének.

Idén szeptembertől nyárig 6 kiállítást tekinthettetek meg, közel 15 filmet és koncertet élvezhettetek, és több mint 20 beszélgetésen és előadáson vehettetek részt az Európa Pontban. Az év folyamán megannyi színes téma került terítékre, így a tudásalapú társadalom, a mobilitás, befogadó Európa, az emberi jogok, az Unió soros elnöke Írország, a demokrácia, a nők boldogsága, a romák helyzete, a környezettudatosság és a kulturális sokszínűség. A rendezvények alkalmával találkozhattatok Polgár Judittal, Prof. John Dunn demokrácia szakértővel, Lajkó Féix-szel, Snétberger Ferenccel, Sebestyén Mártával, a Szilvási Gipsy Folk Band-el, Herczku Ágnes énekesnővel, Sinha Róbert gitárművésszel, a Független Színházzal, Rakonczay Gáborral és még számos, érdekes művésszel, fiatallal, esztétával.

A szezon méltó lezárásaként június 7-én várunk Benneteket, a belépés, mint mindig, most is ingyenes!

  • Millenáris Park - Lövőház u. 35. Budapest, Hungary 1024

 

 


Cikkajánló
- 10. WHISKY SHOW 2021.
- Az év legvarázslatosabb filmjének előzetese megérkezett!
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing