Szezonális konyha a Petneházy Étteremben

A Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark Étterme február óta megújult étlappal, filozófiával, és immáron fedett terasszal várja vendégeit. Az étterem a budai hegyek által körülölelt tájvédelmi körzetben a hét minden napján ideális választás azok számára, akik a mindennapi városi életből kiszakadva, zöldövezetben, mégis elérhető közelségben vágynak a természet adta nyugalomra.

A vidéki hangulatot a természetes környezet mellett az étterem házias fogásai is erősítik, mint például a Jókai bableves vagy a Túrógombóc. Az étlapon mindezek mellett olyan különleges fogások is megtalálhatóak, mint a városban egyedülálló Füstölt pisztrángkrémes kaviár-lime mártással.

Pisztángkrémes. HOL Magazin 2012.

Az étterem hitvallásának megfelelően ételeit hazai alapanyagok felhasználásával készíti, és a nagymennyiségben előállított termékekkel szemben a kézműves kistermelőket helyezi előtérbe, mint a szalámi különlegességeiről ismert Szomori Vágóhíd vagy a bodrogkeresztúri Tokaji Borecet Manufaktúra.

Vegetáriánus asztal. HOL Magazin 2012.

A családias hangulatot és ízvilágot minden hétvégén átélheti a Petneházy Sunday Brunch-on, ahol korlátlan étel- és italfogyasztás keretében kemencés, bográcsos és grill ételekből válogathat. A gyermekeket hétről hétre változatos programok várják, míg a szálloda wellness részlege minden éttermi vendég számára 25% kedvezménnyel vehető igénybe. Így a vasárnapi ebéd igazi kikapcsolódás az egész családnak.

Asztalfoglaláshoz kattintson ide! 

Desszertasztal. HOL Magazin 2012.


Cikkajánló
- A Golden Season menü új korszakot nyit az Arany Kaviár történetében
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Gyulán nyitja második franchise éttermét a Creppy
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Színház még nincs, bisztró már van: megnyitott az Átrium Bisztró

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing