„Szeressük egymást gyerekek!”

2014.02.03. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek, Életmód

XVI. Valentin-napi Páros Teniszverseny
2014. február 15. 
Ismét közeledik a már hagyománnyá vált Valentin-napi Páros Teniszverseny, melyet február 15-én, immáron 16. alkalommal rendeznek meg a Tabáni Tenisz Centerben. A tavalyi izgalmas mérkőzések után ismét négy csapat verseng a vándorserlegért: a politikusok válogatottja, mely előző évben kiélezett küzdelem után hazavihette az első helyezettnek járó kupát, az újságírók, a sztármenedzserek illetve a művész-sportolók csapata.

A „Szeressük egymást gyerekek” mottó továbbra is híven tükrözi a rendezvény baráti jellegét, hiszen ezen a napon messze elkerülik a teniszpályát az egymással szemben álló politikai nézetek. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy ismét egy csapatban ragad ütőt a kormány és az ellenzék is.

Az idei versenyen a teniszezők között köszönthettük Dr. Pintér Sándor belügyminisztert, Dr. Stumpf István alkotmánybírót, Dr. Fazakas Szabolcs EU-s képviselőt, Temesvári Andreát,  Roland Garros nyertes, hatszoros Európa-bajnok teniszezőt, Balogh Gábort, kétszeres világbajnok öttusázót, miniszterelnöki sporttanácsadót, Szabó Bencét, kétszeres olimpiai bajnok kardvívót, MOB főtitkárt, Nébald Györgyöt, olimpiai bajnok kardvívót, Hajas László mesterfodrászt.

A verseny fővédnökének György István városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettest kérték fel, a versenyigazgatói posztot ebben az évben is Markovits László, kétszeres országos bajnok, a Vasas SC elnök tölti be. A versenybíró Kiss András és Nagy Tamás, rendezvény háziasszonya Konkoly Ági Miss Universe Hungary 2012 lesz.

A torna a jó hangulat és a baráti találkozók színhelye. Délelőtt a pályán mindenki nyerni akar, de a legkiélezettebb csatákat követően este a fehér asztalnál sportszerűen gratulálnak egymásnak az ellenfelek. A vacsorát az ünnepélyes díjátadó követi, majd fellépők és tombolasorsolás várja a vendégeket. A rendezvény továbbra is karitatív jellegű, a tombola bevételét és az egyéni felajánlásokat ez alkalommal is jótékony célra fordítják!


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing