Szellemes lesz a karácsony a Paramount Channelen

2015.12.23. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Hírek, Film

A Viacom filmcsatornája, a Paramount Channel a közelmúlt sikerfilmjeivel készül az előttünk álló ünnepi időszakra, hogy az évvége és az újesztendő vidáman teljen a képernyők előtt. A csatornán Bill Murray örökzöld komédiájától, a Szellemes karácsonytól kezdve az Airplane két részén keresztül a Star Trek folytatásokig számos szórakoztató alkotás lesz látható.

A barátságos házi szellem, Casper (december 24., 16:40) kalandjaival fokozza a karácsonyi hangulatot a Szenteste közeledtével a Paramount Channel. A Christina Ricci főszereplésével készült vígjátékban az elhagyatott vidéki kastélyban fordul minden a feje tetejére. Ördögűzők, szellemirtók adják egymásnak a kilincset, hogy véget vessenek a kísértetjárásnak az ódon falak közt. Casper és kis barátja viszont túljár mindenki eszén. Az Egy tündéri karácsony (december 24., 18:40)kis hősének viszont magát a Télapót és vele együtt a karácsonyt kell megmentenie. Az idő sürget, a kaland egyre nagyobb veszélyeket tartogat, de nincs mit tenni, cselekednie kell, hogy az ünnep ne vesszen a semmibe. Bill Murray ellenben azt sem bánná, ha sosem lenne Szenteste. A Szellemes karácsony (december 24., 20:00) című komédiában nagyhatalmú, öntelt férfit alakít, aki gyűlöli a karácsonyt. Emiatt a földöntúli hatalmak három szellemet küldenek hozzá, hogy móresre tanítsák, és érző embert faragjanak belőle. Dickens művének, a Karácsonyi éneknek modernkori átirata a nyolcvanas évek hatalmas mozisikere volt.

Karácsony napján a Cápamese (december 25., 18:20) várja a képernyők elé a kicsiket és nagyokat. A Shrek és a Madagaszkár alkotóinak rajzfilmje a tengerek mélyére csábít, ahol Oszkár, a kishal a véletlenek összjátékának köszönhetően szembekerül a cápákkal, élükön Don Linoval. Ebből a csávából nem lesz egyszerű kiszabadulnia. A víz alatti izgalmakat a Túlélni a karácsonyt (december 25., 20:00) című vígjáték igyekszik oldani, amelyben a Ben Affleck által játszott főhős dönt úgy, hogy bérel magának egy családot az ünnepekre. Ami ezután következik, arra azonban az álmaiban sem gondolt. A színész partnere a filmben a Maffiózók sztárja, James Gandolfini, illetve a Rém rendes család szőke fruskája, Christina Applegate.

Karácsony másnapját a nagyra nőtt bernáthegyi, Beethoven uralja a Paramount Channelen. A csatorna egymás után négy részt is levetít a rosszcsont házi kedvenc kalandjaiból. Műsorra tűzik a Beethoven karácsonyi kalandját (december 25., 14:00), a Beethoven 3. részét (december 25., 15:50), a Beethoven 5. részét (december 25., 17:45) és a Beethoven nagy áttörését (december 25., 19:35).

Szilveszterkor is a szórakozatásé a főszerep a Viacom filmcsatornáján. A nézők ismét jót nevethetnek a minden idők egyik legviccesebb filmjének kikiáltott, és a repülős katasztrófafilmek paródiájaként elhíresült Airplane első és második részén, amelyeket december 31-én 20 órától vetít le a csatorna.

Újév napján a sci-fi rajongóknak is örömet szeretne szerezni a Paramount Channel, amelyen a Star Trek több része is látható lesz. Egészen este kilenc óráig izgulhatunk az Enterprise űrhajó legénységéért a Star Trek 7. – Nemzedékek (január 1., 12:30), a Star Trek 8. – Kapcsolatfelvétel (január 1., 14:45), a Star Trek 9. – Űrlázadás (január 1., 16:50) és a Star Trek 10. – Nemezis (január 1., 18:50) című folytatásokban. Az este premierfilmje, a Hugh Grant főszereplésével készült A keresztapus (január 1., 21:00) lesz, amelyben a Négy esküvő és egy temetés sztárja a saját bőrén tapasztalja meg milyen az, ha valakinek igazi gengszter az apósa.


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing